1. black friday
  2. Mill PA2000WIFI3 Wit

Mill PA2000WIFI3 Wit Black Friday deal

5/5

Mill PA2000WIFI3 Wit nodig? Check snel of je deze Mill PA2000WIFI3 Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Mill PA2000WIFI3 Wit.

Specificaties Mill PA2000WIFI3 Wit

Merk

Mill

Fabrikantcode

PA2000WIFI3

Omschrijving van de Mill PA2000WIFI3 Wit

De Mill PA2000WIFI3 Wit is de ideale verwarming voor grote ruimtes zoals woonkamers en garages tot 30 vierkante meter. Dankzij de meegeleverde muurbeugels kan hij eenvoudig aan de muur worden bevestigd, waardoor hij niet in de weg staat en optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Wat deze verwarming echt uniek maakt, is de Millheat app. Met deze app kun je de kachel eenvoudig bedienen en instellen. Als je graag een warme garage of schuur wilt binnenlopen wanneer je gaat klussen, kun je de timerfunctie gebruiken. Hiermee kun je een vaste tijd instellen waarop de kachel automatisch aangaat. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het opwarmen van de ruimte voordat je begint met je klus. Daarnaast beschikt de Mill PA2000WIFI3 Wit over de handige wegmodus. Wanneer je de deur uitgaat, schakelt de kachel automatisch over naar een energiebesparende modus. Maar maak je geen zorgen, zodra je weer thuis bent, schakelt hij zichzelf weer in. Zo kom je altijd thuis in een comfortabel warm huis. En met de ingebouwde thermostaat kun je de gewenste temperatuur instellen en de kachel zal ervoor zorgen dat de ruimte constant op deze temperatuur blijft. Met de Mill PA2000WIFI3 Wit haal je niet alleen een stijlvolle verwarming in huis, maar ook een slimme en gebruiksvriendelijke oplossing voor het verwarmen van je ruimte. Dankzij de Mill.

Pluspunten
  • Je kunt de elektrische kachel bedienen via de Millheat app op je smartphone of tablet. Er is een eco stand op de kachel waarmee je minder energie verbruikt. Met behulp van de timer kun je de kachel zo instellen dat hij stopt met verwarmen na een bepaalde tijd.

Minpunten
  • Een elektrische kachel met convectie is minder geschikt voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Mill PA2000WIFI3 Wit

Om te bekijken of je de Mill PA2000WIFI3 Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Mill PA2000WIFI3 Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.