1. Mill PA600WIFI3 Wit

Mill PA600WIFI3 Wit Black Friday deal

5/5

Mill PA600WIFI3 Wit nodig? Check snel of je deze Mill PA600WIFI3 Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Mill PA600WIFI3 Wit.

Specificaties Mill PA600WIFI3 Wit

Merk

Mill

Fabrikantcode

PA600WIFI3

Omschrijving van de Mill PA600WIFI3 Wit

Met de Mill PA600WIFI3 Wit kun je moeiteloos je bad- of slaapkamers verwarmen tot wel 11 vierkante meter. Deze convector kachel kan gemakkelijk aan de muur worden bevestigd met de meegeleverde muurbeugels. Dankzij zijn slanke ontwerp neemt hij nauwelijks ruimte in beslag. Wil je 's ochtends genieten van een warme badkamer? Geen probleem! Met de handige weektimer functie in de Millheat app kun je de verwarming van tevoren instellen. Maar dat is niet alles wat deze app te bieden heeft. Zo kun je bijvoorbeeld de wegmodus instellen wanneer je op vakantie gaat. In deze energiebesparende modus blijft de kachel uitgeschakeld, maar zodra je richting huis gaat, schakelt de PA600WIFI3 automatisch weer in. Zo kun je thuiskomen in een aangenaam verwarmde ruimte. Met de Mill PA600WIFI3 Wit hoef je je nooit meer zorgen te maken over een koude badkamer of slaapkamer. Dankzij zijn handige functies en slanke ontwerp is deze convector kachel de perfecte aanvulling op jouw interieur.

Pluspunten
  • Je kunt de elektrische kachel bedienen via de Millheat app op je smartphone of tablet. De kachel heeft een eco stand waarbij je minder energie verbruikt. Met behulp van de timer kun je de kachel instellen om na een bepaalde tijd te stoppen met verwarmen.

Minpunten
  • Een convectorkachel is minder ideaal voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Mill PA600WIFI3 Wit

Om te bekijken of je de Mill PA600WIFI3 Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Mill PA600WIFI3 Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals