1. black friday
  2. Mill SG2000LED Wit

Mill SG2000LED Wit Black Friday deal

5/5

Mill SG2000LED Wit nodig? Check snel of je deze Mill SG2000LED Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Mill SG2000LED Wit.

Specificaties Mill SG2000LED Wit

Merk

Mill

Fabrikantcode

SG2000LED

Omschrijving van de Mill SG2000LED Wit

De Mill SG2000LED Wit is een mobiele convectorkachel die elke ruimte in je huis stijlvol verwarmt. Met zijn afgeronde hoeken, aluminium voet en moderne design is deze kachel een echte eyecatcher in je woonkamer. Het led display geeft duidelijk de huidige temperatuur weer, zodat je altijd precies weet hoe warm het is in de kamer. Deze convectorkachel biedt 3 verschillende warmtestanden, zodat je zelf de gewenste temperatuur kunt instellen. En als je nog meer warmte wilt, schakel je eenvoudig de ventilator in. Maar maak je geen zorgen over geluidsoverlast, want deze kachel werkt fluisterstil. Hierdoor is hij ook perfect geschikt voor gebruik in de slaapkamer. Bovendien is de Mill SG2000LED Wit voorzien van een omvalbeveiliging, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken als de kachel per ongeluk omvalt. Deze functie zorgt ervoor dat er geen nare ongelukken kunnen gebeuren. Met de Mill SG2000LED Wit haal je niet alleen een krachtige verwarmingsbron in huis, maar ook een stijlvol designobject. Deze mobiele convectorkachel combineert functionaliteit met een modern en elegant ontwerp. Dus waar wacht je nog op? Verwen jezelf met de warmte en schoonheid van de Mill SG2000LED Wit!

Pluspunten
  • Een convectorkachel maakt bijna geen geluid tijdens het verwarmen. De ruimte kan goed op temperatuur gehouden worden dankzij de ingebouwde thermostaat. De kachel schakelt automatisch uit bij omvallen en bij oververhitting.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterdicht en is daarom niet geschikt om in de badkamer te zetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Mill SG2000LED Wit

Om te bekijken of je de Mill SG2000LED Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Mill SG2000LED Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.