Mill SG2000MEC Black Friday deal

5/5

Mill SG2000MEC nodig? Check snel of je deze Mill SG2000MEC voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Mill SG2000MEC.

Specificaties Mill SG2000MEC

Merk

Mill

Fabrikantcode

SG2000MEC

Omschrijving van de Mill SG2000MEC

De Mill SG2000MEC is een elegante en praktische kachel voor gebruik binnenshuis. Deze vrijstaande convectorkachel kan gemakkelijk in elke gewenste ruimte worden geplaatst. Met zijn indrukwekkende capaciteit is hij geschikt voor ruimtes tot wel 20 vierkante meter. Denk hierbij aan een knusse slaapkamer, een rustige studeerkamer of zelfs een geïsoleerde garage. Met de Mill SG2000MEC heb je de keuze uit drie verschillende warmtestanden, variërend van 750 tot 2.000 watt. Deze instellingen kunnen moeiteloos worden aangepast met behulp van de handige draaiknoppen. Bovendien heeft deze kachel een laag geluidsniveau, waardoor hij ook ideaal is voor gebruik in slaapkamers. Je kunt dus genieten van de warmte en het comfort, zonder dat je wordt gestoord door vervelende geluiden. Veiligheid staat voorop bij de SG2000MEC. Als de kachel te warm wordt of per ongeluk omvalt, schakelt hij automatisch uit. Dit zorgt voor gemoedsrust en voorkomt eventuele ongelukken. Met zijn stijlvolle design en geavanceerde functies is de Mill SG2000MEC de perfecte aanvulling op elk interieur, terwijl hij toch zorgt voor een aangename en veilige warmtebron in huis.

Pluspunten
  • Een convectorkachel produceert bijna geen geluid tijdens het verwarmen. Dankzij de ingebouwde thermostaat kan de ruimte goed op temperatuur gehouden worden. De kachel schakelt automatisch uit wanneer hij omvalt en bij oververhitting.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterbestendig en dus niet geschikt voor plaatsing in de badkamer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Mill SG2000MEC

Om te bekijken of je de Mill SG2000MEC tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Mill SG2000MEC wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals