Netatmo Presence Slimme Buitencamera Black Friday deal

5/5

Netatmo Presence Slimme Buitencamera nodig? Check snel of je deze Netatmo Presence Slimme Buitencamera voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Netatmo Presence Slimme Buitencamera.

Specificaties Netatmo Presence Slimme Buitencamera

Merk

Netatmo

Fabrikantcode

NA-74-011

Omschrijving van de Netatmo Presence Slimme Buitencamera

Met de Netatmo Presence Slimme Buitencamera weet je altijd wie of wat er zich voor je deur bevindt, zelfs wanneer je niet thuis bent. Deze wifi camera voor buiten is uitgerust met geavanceerde technologieën waarmee hij het onderscheid kan maken tussen mensen, dieren en auto's. Dit stelt je in staat om verschillende acties in te stellen voor de ingebouwde lamp en gekoppelde apparaten, zoals de slimme thermostaat of automatische garagemotor. Met de gratis app kun je op afstand meekijken, zodat je te allen tijde op de hoogte bent van wat er gaande is. Bovendien bewaart de camera automatisch een schermafdruk van elke gebeurtenis op de meegeleverde geheugenkaart. Hierdoor kun je de beelden later eenvoudig terugkijken via de app of je computer. Of het nu gaat om het identificeren van een verdachte indringer, het controleren van wie er voor je deur staat of het volgen van de activiteiten rondom je huis, de Netatmo Presence Slimme Buitencamera biedt een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing. Blijf altijd op de hoogte en zorg voor een veiligere leefomgeving met deze slimme buitencamera.

Pluspunten
  • De Netatmo Presence herkent het verschil tussen dieren, mensen en auto's en dit wordt weergegeven in de app. Met de bijgeleverde sd kaart slaat u beelden direct op. De camera heeft infraroodverlichting om tot 20 meter in het donker te filmen.

Minpunten
  • De camera heeft geen ingebouwde luidsprekers om op afstand te kunnen antwoorden. Je hebt een sterk wifi-signaal nodig op de locatie waar je de camera installeert

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Netatmo Presence Slimme Buitencamera

Om te bekijken of je de Netatmo Presence Slimme Buitencamera tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Netatmo Presence Slimme Buitencamera wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals