Netatmo Presence Slimme Buitencamera met Sirene Black Friday deal

5/5

Netatmo Presence Slimme Buitencamera met Sirene nodig? Check snel of je deze Netatmo Presence Slimme Buitencamera met Sirene voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Netatmo Presence Slimme Buitencamera met Sirene.

Specificaties Netatmo Presence Slimme Buitencamera met Sirene

Merk

Netatmo

Fabrikantcode

NA-74-022

Omschrijving van de Netatmo Presence Slimme Buitencamera met Sirene

De Netatmo Presence Slimme Buitencamera met Sirene is de ultieme beveiligingsoplossing voor je huis. Of je nu thuis bent of niet, deze wifi camera houdt je op de hoogte van wie of wat er rond je huis is. Met zijn ingebouwde sirene en geavanceerde detectietechnologie kan de camera onderscheid maken tussen mensen, dieren en auto's. Hierdoor kun je verschillende acties instellen voor de ingebouwde lamp en andere slimme apparaten, zoals de thermostaat of de automatische garagedeur. Met de gratis app kun je altijd en overal live meekijken met de camera. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er aan de hand is. Daarnaast bewaart de camera automatisch een schermafdruk van elke gebeurtenis op de meegeleverde geheugenkaart. Hierdoor kun je later de beelden rustig terugkijken en analyseren, zowel via de app als op je computer. Met de Netatmo Presence Slimme Buitencamera met Sirene ben je verzekerd van optimale beveiliging en gemoedsrust. Of het nu gaat om het beschermen van je gezin, het bewaken van je eigendommen of het controleren van wie er voor je deur staat, deze camera staat altijd voor je klaar.

Pluspunten
  • De Netatmo Presence herkent onderscheid tussen dieren, mensen en auto's en dit wordt weergegeven in de app. Met de bijgeleverde sd-kaart sla je beelden direct op. De camera bevat infraroodverlichting om in het donker tot 20 meter te filmen.

Minpunten
  • De camera heeft geen speakers ingebouwd om op afstand terug te praten. Op de plaats waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi-signaal nodig

    .

    Met een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Netatmo Presence Slimme Buitencamera met Sirene

Om te bekijken of je de Netatmo Presence Slimme Buitencamera met Sirene tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Netatmo Presence Slimme Buitencamera met Sirene wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals