1. black friday
  2. Netatmo Security Pack

Netatmo Security Pack Black Friday deal

5/5

Netatmo Security Pack nodig? Check snel of je deze Netatmo Security Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Netatmo Security Pack.

Specificaties Netatmo Security Pack

Merk

Netatmo

Fabrikantcode

NA-74-019

Omschrijving van de Netatmo Security Pack

Beveilig je hele huis met het Netatmo Security Pack alarmsysteem. Dit complete pakket bestaat uit een slimme binnensirene, een beveiligingscamera en 3 deur- en raamsensoren. Met de handige sensoren ontvang je al een melding voordat iemand daadwerkelijk je huis binnendringt. En dankzij de slimme ip-camera van Netatmo wordt de ongewenste indringer duidelijk vastgelegd op beeld. Je kunt live via je telefoon meekijken naar wat er gebeurt of later de beelden terugkijken. Het Netatmo Security Pack zorgt ervoor dat de indringer duidelijk merkt dat hij gezien is. Het slimme alarm gaat met een zeer luid signaal van 110 dB af, wat zeker de aandacht zal trekken. Alle producten in dit pakket werken naadloos samen en zijn eenvoudig te installeren. Binnen een mum van tijd heb je je huis optimaal beveiligd.

Pluspunten
  • Met dit alarmsysteem ontvang je meldingen op je smartphone wanneer er een indringer wordt waargenomen. Dankzij de bijgeleverde camera kun je live zien wat er in jouw huis gebeurt. Je hebt geen abonnement nodig om de camerabeelden terug te bekijken.

Minpunten
  • Als je de camera installeert, heb je een goede wifi-signaalsterkte nodig

    .

    Door gebruik te maken van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera creëren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Netatmo Security Pack

Om te bekijken of je de Netatmo Security Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Netatmo Security Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.