Netatmo Slimme Deur- en Raamsensoren Black Friday deal

5/5

Netatmo Slimme Deur- en Raamsensoren nodig? Check snel of je deze Netatmo Slimme Deur- en Raamsensoren voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Netatmo Slimme Deur- en Raamsensoren.

Specificaties Netatmo Slimme Deur- en Raamsensoren

Merk

Netatmo

Fabrikantcode

NA-74-015

Omschrijving van de Netatmo Slimme Deur- en Raamsensoren

Met de Netatmo Slimme Deur- en Raamsensoren krijg je niet alleen een melding wanneer er een ongewenste indringer bij je binnen staat, maar zelfs al voordat ze de kans krijgen om binnen te komen. Deze slimme sensoren registreren namelijk elke beweging aan de deuren of ramen waar je ze hebt bevestigd. Of je nu thuis bent of niet, je ontvangt direct een melding op je smartphone zodra iemand probeert binnen te komen. Zo kun je direct actie ondernemen en potentiële indringers afschrikken. Maar dat is niet alles. De Netatmo app zal je ook waarschuwen wanneer een deur of raam open blijft staan. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken of je wel alles goed hebt afgesloten. Met deze slimme sensoren kun je met een gerust hart je huis verlaten, wetende dat je altijd op de hoogte wordt gehouden van eventuele mogelijke inbraken. Wil je je huis volledig beveiligen? Combineer dan deze slimme deur- en raamsensoren met een ip-camera of slim alarm van Netatmo. Op die manier creëer je een compleet beveiligingssysteem dat jouw huis en je dierbaren altijd beschermt. Met Netatmo Slimme Deur- en Raamsensoren ben jij de baas over de veiligheid van je eigen huis.

Pluspunten
  • Bevestig deze sensoren gemakkelijk aan je raam of deur met behulp van het dubbelzijdige plakband. Er is geen basisstation vereist om de deur- en raamsensoren te gebruiken.

Minpunten
  • De sensoren opereren op AA-batterijen die je vervangt wanneer ze leeg zijn.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Netatmo Slimme Deur- en Raamsensoren

Om te bekijken of je de Netatmo Slimme Deur- en Raamsensoren tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Netatmo Slimme Deur- en Raamsensoren wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals