1. black friday
  2. Netatmo Smart Video Doorbell + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge

Netatmo Smart Video Doorbell + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge Black Friday deal

5/5

Netatmo Smart Video Doorbell + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge nodig? Check snel of je deze Netatmo Smart Video Doorbell + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Netatmo Smart Video Doorbell + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge.

Specificaties Netatmo Smart Video Doorbell + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge

Merk

Nuki

Fabrikantcode

NU016

Omschrijving van de Netatmo Smart Video Doorbell + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge

Met de Netatmo Smart Video Doorbell + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge kun je bezoekers aanspreken en de deur openen, zelfs als je niet thuis bent. Het is een perfecte combinatie van slimme technologieën die je veiligheid en gemak bieden. Met de Netatmo deurbel kun je de camerabeelden bekijken op je smartphone via de Netatmo app. Zo kun je altijd zien wie er voor je deur staat, waar je ook bent. Je kunt zelfs communiceren met je bezoekers via de ingebouwde luidspreker en microfoon. Om de deur te openen, hoef je alleen maar gebruik te maken van het Nuki Smart Lock. Dit slimme slot werkt samen met de deurbel en kan op afstand worden bediend via je smartphone. Je kunt de deur openen voor familieleden, vrienden of pakketbezorgers, zelfs als je niet thuis bent. Bovendien is het Nuki deurslot eenvoudig te installeren op je huidige cilinder, waardoor je geen ingrijpende veranderingen aan je deur hoeft te maken. Een ander handig kenmerk van het Nuki Smart Lock is de geofencing-functie. Het slot kan detecteren wanneer je in de buurt bent, waardoor het automatisch ontgrendelt wanneer je thuiskomt. Dit bespaart kostbare tijd en maakt je dagelijks leven een stuk makkelijker. Met de Netatmo Smart Video Doorbell + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge ben je altijd verbonden met je huis en kun je met een gerust hart de deur openen, waar je ook bent. Met de toe.

Pluspunten
  • Verbind de bel met de bestaande bedrading van je deurbel. De deurbel is voorzien van een geheugenkaart om beelden meteen op te slaan. Met de meegeleverde Nuki Smart Lock kun je de deur op afstand openen.

Minpunten
  • Om deze deurbel te kunnen gebruiken, heb je een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig; met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren bij je deurbel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Netatmo Smart Video Doorbell + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge

Om te bekijken of je de Netatmo Smart Video Doorbell + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Netatmo Smart Video Doorbell + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals