Netatmo Welcome Camera Black Friday deal

5/5

Netatmo Welcome Camera nodig? Check snel of je deze Netatmo Welcome Camera voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Netatmo Welcome Camera.

Specificaties Netatmo Welcome Camera

Merk

Netatmo

Fabrikantcode

NA-74-010

Omschrijving van de Netatmo Welcome Camera

Met de Netatmo Welcome Camera hoef je je nooit meer zorgen te maken over wie er in je huis is. Deze slimme camera maakt gebruik van geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie, waardoor je altijd op de hoogte bent van wie er voorbijloopt. En als de camera een gezicht niet herkent, krijg je direct een melding dat er mogelijk vreemde mensen in huis zijn. Met behulp van de gratis app op je smartphone kun je altijd en overal live meekijken en luisteren naar wat er in je huis gebeurt. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er aan de hand is. Maar dat is nog niet alles! Met de Netatmo Welcome Camera kun je ook heel gemakkelijk de privacyinstellingen voor elke persoon aanpassen. Stel bijvoorbeeld in dat je geen melding ontvangt wanneer je partner thuiskomt, maar wel wanneer je kinderen van school thuiskomen. Zo kun je altijd de controle behouden over wie er wel en niet in je huis wordt geregistreerd. Met de Netatmo Welcome Camera hoef je je nooit meer zorgen te maken over ongenode gasten in je huis. Deze slimme camera zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van wie er voorbijloopt en stuurt je direct meldingen als er onbekenden worden gedetecteerd. Met de handige app kun je bovendien op afstand meekijken en luisteren, waardoor je altijd weet wat er in je huis gebeurt. En dankzij de aanpasbare privacyinstellingen kun je precies bepalen wie er wel en niet wordt herkend door de camera. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat je geen melding krijgt wanneer je partner thuis.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde SD-kaart sla je beelden direct op. De Netatmo Welcome heeft gezichtsherkenning en stuurt je via de app de namen van de mensen die thuiskomen. Vanwege de Full HD-resolutie geeft de camera het beeld scherper weer dan een camera met een HD Ready-resolutie.

Minpunten
  • De camera kan niet draaien en kantelen op afstand. Je hebt een goede wifi-verbinding nodig op de locatie waar je de camera plaatst; met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de nabijheid van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Netatmo Welcome Camera

Om te bekijken of je de Netatmo Welcome Camera tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Netatmo Welcome Camera wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals