Nilfisk Bravo SR10P07A1 parket Black Friday deal

5/5

Nilfisk Bravo SR10P07A1 parket nodig? Check snel of je deze Nilfisk Bravo SR10P07A1 parket voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Nilfisk Bravo SR10P07A1 parket.

Specificaties Nilfisk Bravo SR10P07A1 parket

Merk

Nilfisk

Fabrikantcode

128350620

Omschrijving van de Nilfisk Bravo SR10P07A1 parket

De Nilfisk Bravo SR10P07A1 parket sledestofzuiger is een must-have voor huishoudens met veel harde vloeren. Met zijn combiborstel kan hij ook tapijten aan, maar het is de parketborstel die het mogelijk maakt om harde vloeren schoon te maken zonder bang te hoeven zijn voor krassen. Met een indrukwekkende opvangcapaciteit van 4,3 liter is deze stofzuiger perfect geschikt voor grotere huishoudens. Wat deze stofzuiger echt speciaal maakt, is dat hij wordt geleverd met handige accessoires die hem geschikt maken voor allerlei situaties. Denk aan een meubelzuigmond, een kierenzuigmond en een zachte afstofborstel. En als je klaar bent met het stofzuigen, kun je de stofzuiger netjes opbergen in de parkeerstand. Met de Nilfisk Bravo SR10P07A1 parket sledestofzuiger wordt stofzuigen een eenvoudige en efficiënte klus. Of je nu een groot huishouden hebt of gewoon een fan bent van harde vloeren, deze stofzuiger zal aan al je verwachtingen voldoen. Dankzij de combiborstel kun je moeiteloos schakelen tussen harde vloeren en tapijten, terwijl de parketborstel ervoor zorgt dat je vloeren altijd krasvrij blijven. Met een opvangcapaciteit van 4,3 liter hoef je je nooit zorgen te maken dat de stofzuiger vol zit voordat je klaar bent met schoonmaken. En alsof dat nog niet geno.

Pluspunten
  • Je kunt zowel kwetsbare als niet-kwetsbare harde vloeren én laagpolig tapijt stofzuigen met de combi- en parketborstel. Deze stofzuiger is erg geschikt voor grote huishoudens vanwege de ruime opvangcapaciteit van 4,3 liter. Met de blaasfunctie kun je stof achter de radiatoren in huis verwijderen en vervolgens gemakkelijk opzuigen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger heeft een gewicht van 6,5 kilogram, wat vrij zwaar is, waardoor je hem minder makkelijk de trap op en af kunt tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Nilfisk Bravo SR10P07A1 parket

Om te bekijken of je de Nilfisk Bravo SR10P07A1 parket tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Nilfisk Bravo SR10P07A1 parket wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals