Nilfisk Easy 20V Black Friday deal

5/5

Nilfisk Easy 20V nodig? Check snel of je deze Nilfisk Easy 20V voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Nilfisk Easy 20V.

Specificaties Nilfisk Easy 20V

Merk

Nilfisk

Fabrikantcode

128.390.005

Omschrijving van de Nilfisk Easy 20V

De Nilfisk Easy 20V is een handige en gebruiksvriendelijke steelstofzuiger die perfect is voor het snel opruimen van kruimels op de vloer in de woonkamer. Met een indrukwekkende accuduur van maar liefst 50 minuten op de laagste stand, biedt deze steelstofzuiger ongekende vrijheid en flexibiliteit. Dankzij deze lange accuduur kun je niet alleen de kruimels rond de keukentafel opzuigen, maar ook gelijk de hal en woonkamer meenemen. Wat deze steelstofzuiger nog handiger maakt, is de verlichting op de voorkant van de zuigmond. Deze verlichting zorgt ervoor dat je beter zicht hebt op het stof en vuil op de vloer, vooral op donkere plekken zoals onder de bank. Zo kun je grondig en efficiënt schoonmaken zonder iets over het hoofd te zien. En als je tijdens het stofzuigen ook nog even de chipskruimels van gisteravond van de bank wilt verwijderen, is dat geen enkel probleem. Je kunt namelijk eenvoudig de kruimelzuiger losklikken van de steel en zo moeiteloos alle hoekjes en gaatjes bereiken. Met de Nilfisk Easy 20V wordt stofzuigen een fluitje van een cent. Deze krachtige en veelzijdige steelstofzuiger maakt het schoonmaken van je huis gemakkelijker en efficiënter dan ooit tevoren.

Pluspunten
  • In de laagste zuigstand stofzuig je het huis gedurende 50 minuten. Dankzij de verlichting op de zuigmond kun je beter zien waar het vuil zich bevindt. Het is zeer veelzijdig te gebruiken dankzij de mogelijkheid om de kruimelzuiger los te koppelen van de steel.

Minpunten
  • Je bevestigt deze stofzuiger niet aan een muurlader, maar zet hem in de parkeerstand. Je ontvangt geen accessoires voor het opzuigen van kleine stof, zoals een spleetzuigmond of mini-turboborstel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Nilfisk Easy 20V

Om te bekijken of je de Nilfisk Easy 20V tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Nilfisk Easy 20V wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals