1. Nilfisk GM80C

Nilfisk GM80C Black Friday deal

5/5

Nilfisk GM80C nodig? Check snel of je deze Nilfisk GM80C voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Nilfisk GM80C.

Specificaties Nilfisk GM80C

Merk

Nilfisk

Fabrikantcode

107.418.491

Omschrijving van de Nilfisk GM80C

De Nilfisk GM80C is een veelzijdige stofzuiger die perfect is voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. Met de handige combiborstel kun je eenvoudig wisselen tussen verschillende vloertypes tijdens het stofzuigen. De stofzak heeft een indrukwekkende capaciteit van 6 liter, wat betekent dat je minder vaak de zak hoeft te vervangen en dus minder kosten hebt. Bovendien is de uitblaaslucht schoon genoeg voor mensen met een stofallergie, dankzij het speciale microfilter. Ondanks zijn grote formaat is de Nilfisk GM80C verrassend licht, met een gewicht van slechts 5 kilo. Dit maakt het gemakkelijk om de stofzuiger moeiteloos de trap op en af te tillen. Daarnaast ontvang je bij deze stofzuiger een zachte afstofborstel en een flexibele kierenzuigmond. Hiermee kun je niet alleen vloeren schoonmaken, maar ook je meubilair, zoals een stoffige wandplank of een glazen salontafel. De Nilfisk GM80C is de ideale metgezel voor een grondige en efficiënte schoonmaak. Met zijn veelzijdige functies en handige accessoires maakt deze stofzuiger het stofzuigen van verschillende oppervlakken een fluitje van een cent. Of je nu harde vloeren of tapijt wilt schoonmaken, deze stofzuiger zorgt voor een vlekkeloos resultaat. Dus waar wacht je nog op? Ervaar het gemak en de.

Pluspunten
  • De combiborstel is geschikt voor het stofzuigen van zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. Dankzij het 10 meter lange snoer heb je een bereik van 12 meter, dus je hoeft niet vaak van stopcontact te wisselen. De zachte afstofborstel is geschikt voor delicate meubels zoals glazen salontafels of een televisie.

Minpunten
  • Bevat geen turboborstel, dus het verwijderen van dierenharen of schoonmaken van grove tapijten is minder gemakkelijk. Deze stofzuiger produceert een geluidsniveau van 79 decibel, wat erg luid is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Nilfisk GM80C

Om te bekijken of je de Nilfisk GM80C tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Nilfisk GM80C wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals