1. black friday
  2. Nilfisk One LBB10P08A

Nilfisk One LBB10P08A Black Friday deal

5/5

Nilfisk One LBB10P08A nodig? Check snel of je deze Nilfisk One LBB10P08A voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Nilfisk One LBB10P08A.

Specificaties Nilfisk One LBB10P08A

Merk

Nilfisk

Fabrikantcode

128390112

Omschrijving van de Nilfisk One LBB10P08A

Met de Nilfisk One LBB10P08A haal je een betrouwbare en zuinige stofzuiger in huis. Deze stofzuiger is uitgerust met een handige combiborstel die zich automatisch aanpast aan de ondergrond. Of je nu tapijt of harde vloeren stofzuigt, de Nilfisk One zorgt ervoor dat je altijd het meest kleine vuil oppakt. De combiborstel is voorzien van een schakelstuk waarmee je gemakkelijk kunt wisselen tussen tapijt en harde vloeren. Op tapijt trekt de stofzuiger vacuum, waardoor zelfs het kleinste vuil wordt opgezogen. Op harde vloeren zet je de vloerzuigmond om, zodat er kleine borstelhaartjes uitschuiven. Hiermee voorkom je krassen en glij je moeiteloos over de ondergrond. Naast de combiborstel ontvang je ook een meubelzuigmond en een zachte afstofborstel. Hiermee kun je de mogelijkheden van de Nilfisk One nog verder uitbreiden. Gebruik de meubelzuigmond om je sofa grondig te reinigen en de zachte afstofborstel om je vitrine stofvrij te maken. Met de Nilfisk One LBB10P08A wordt stofzuigen een eenvoudige en efficiënte klus, met uitstekende resultaten op zowel tapijt als harde vloeren.

Pluspunten
  • De stofzuiger is milieuvriendelijk en energiezuinig, met energieklasse A+. De zachte afstofborstel is geschikt voor delicate meubels, zoals glazen salontafels of een televisie. Met het opbergvak in de stofzuiger heb je altijd de benodigde accessoires bij de hand.

Minpunten
  • Wordt geleverd zonder parketborstel of turboborstel voor delicate vloeren of dierenharen en tapijten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Nilfisk One LBB10P08A

Om te bekijken of je de Nilfisk One LBB10P08A tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Nilfisk One LBB10P08A wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.