1. Nilfisk Select MBCO13P08A1 Parket

Nilfisk Select MBCO13P08A1 Parket Black Friday deal

5/5

Nilfisk Select MBCO13P08A1 Parket nodig? Check snel of je deze Nilfisk Select MBCO13P08A1 Parket voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Nilfisk Select MBCO13P08A1 Parket.

Specificaties Nilfisk Select MBCO13P08A1 Parket

Merk

Nilfisk

Fabrikantcode

128.390.127

Omschrijving van de Nilfisk Select MBCO13P08A1 Parket

Met de Nilfisk Select MBCO13P08A1 Parket hoef je je geen zorgen te maken over het steeds wisselen van stopcontacten, dankzij het snoer van 8 meter lang. Deze stofzuiger wordt geleverd met een scala aan handige accessoires, waaronder een kierenzuigmond en meubelzuigmond. Beide accessoires zijn perfect voor het stofzuigen van je bank of het interieur van je auto. De kierenzuigmond is speciaal ontworpen om gemakkelijk in kieren en spleten te komen, terwijl het HEPA 13-filter ervoor zorgt dat zelfs mensen met een stofallergie veilig kunnen stofzuigen. Naast de combizuigmond, die geschikt is voor alle vloertypen, ontvang je ook een speciale parketborstel. Deze borstel is ontworpen om te gebruiken op harde en houten vloeren. Dankzij de lange borstelharen aan de onderkant van de borstel hoef je je geen zorgen te maken over krassen op je laminaat of tegelvloer. Met de Nilfisk Select MBCO13P08A1 Parket geniet je dus van een veelzijdige stofzuiger die geschikt is voor alle soorten vloeren, en tegelijkertijd zorgt voor een grondige reiniging zonder compromissen.

Pluspunten
  • De bijgeleverde parketborstel beschermt je harde vloer tegen krassen. De stofzuiger is zeer geschikt voor mensen met een stofallergie dankzij het HEPA 13-filter. De zachte afstofborstel wordt gebruikt voor kwetsbare meubels, zoals glazen salontafels of een tv.

Minpunten
  • Bevat geen turboborstel, dus het is moeilijker om dierenharen of grove tapijten schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Nilfisk Select MBCO13P08A1 Parket

Om te bekijken of je de Nilfisk Select MBCO13P08A1 Parket tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Nilfisk Select MBCO13P08A1 Parket wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals