1. black friday
  2. Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Mat

Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Mat Black Friday deal

5/5

Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Mat nodig? Check snel of je deze Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Mat voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Mat.

Specificaties Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Mat

Merk

Nixplay

Fabrikantcode

W10P - 425

Omschrijving van de Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Mat

De Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Mat is een geweldige manier om al je favoriete foto's en video's te tonen. Met een 10.1 inch touchscreen beeldscherm en een resolutie van 1280 x 800 pixels, zien je beelden er scherp en levendig uit. Je kunt onbeperkt foto's en 5GB aan video's uploaden naar de gratis cloud, zodat je altijd toegang hebt tot al je herinneringen. Een van de handige functies van deze fotolijst is de mogelijkheid om afspeellijsten te maken. Je kunt verschillende afspeellijsten maken voor bijvoorbeeld vakantiefoto's en gezinsfoto's, zodat je gemakkelijk kunt schakelen tussen verschillende collecties. Daarnaast is de fotolijst uitgerust met SmartFace Framing technologie, waardoor de persoon in de foto automatisch dichter bij het midden wordt geplaatst. Dit zorgt ervoor dat alle aandacht naar het onderwerp wordt getrokken. Een ander voordeel van deze fotolijst is de handige sensor. De fotolijst gaat automatisch aan wanneer je de kamer binnenkomt en gaat vanzelf weer uit wanneer je de kamer verlaat. Hierdoor bespaar je energie en staat de fotolijst alleen aan wanneer dat nodig is. Kortom, de Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Mat is de perfecte keuze om al je kostbare herinneringen tot leven te brengen en te delen met vrienden en familie.

Pluspunten
  • Via de app sturen jij en je vrienden foto's en video's naar de fotolijst met een touchscreen van 10,1 inch. De SmartFace Framing technologie zorgt ervoor dat personen zich in het midden van de foto bevinden, zodat je altijd goed zichtbaar bent. Dankzij een sensor gaat de fotolijst automatisch aan wanneer je de kamer binnenkomt en uit wanneer je de ruimte verlaat.

Minpunten
  • Je uploadt geen foto's en video's op een geheugenkaart of op het interne geheugen, alleen op de Nixplay cloud.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Mat

Om te bekijken of je de Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Mat tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Mat wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.