1. Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Zilver

Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Zilver Black Friday deal

5/5

Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Zilver nodig? Check snel of je deze Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Zilver voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Zilver.

Specificaties Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Zilver

Merk

Nixplay

Fabrikantcode

W10K Black Silver - 424

Omschrijving van de Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Zilver

De Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 inch Zwart Zilver is de perfecte manier om al je favoriete foto's en video's weer te geven. Met een groot 10.1 inch beeldscherm en een resolutie van 1280 x 800 pixels, zien je beelden er haarscherp en levendig uit. Het is alsof je je eigen persoonlijke galerij in huis hebt! Met de bijbehorende app kun je gemakkelijk foto's en video's naar de fotolijst sturen. Daarnaast kun je afspeellijsten maken waar iedereen in jouw familie en vriendenkring beelden aan kan toevoegen. Zo wordt de fotolijst niet alleen een weergave van jouw herinneringen, maar ook van die van je dierbaren. Wat deze fotolijst echt uniek maakt, is de SmartFace Framing technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat personen op foto's automatisch dichter bij het midden van het frame worden geplaatst. Dit is vooral handig als je een foto hebt waarop het onderwerp van veraf is genomen. Hierdoor wordt de aandacht direct naar het onderwerp getrokken. Daarnaast is de Nixplay Digitale Fotolijst ook nog eens energiezuinig. Dankzij een ingebouwde sensor gaat de fotolijst automatisch aan wanneer je de kamer binnenkomt, en gaat hij uit zodra je de kamer verlaat. Zo staat de fotolijst nooit onnodig aan en bespaar je energie. Bovendien heeft deze fotolijst geen geheugenkaartslot, maar kun je onbeperkt foto's en 5GB aan.

Pluspunten
  • Je kunt eenvoudig foto's en video's naar de fotolijst met een touchscreen van 10,1 inch versturen via wifi. Met de SmartFace Framing technologie worden personen automatisch in het midden van het frame geplaatst, zodat je altijd goed in beeld bent. Dankzij een sensor gaat de fotolijst aan wanneer je de kamer binnenkomt en uit wanneer je weggaat.

Minpunten
  • Je slaat foto's en video's niet op een geheugenkaart of het interne geheugen op, maar alleen op de Nixplay cloud.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Zilver

Om te bekijken of je de Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Zilver tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Zilver wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals