Nixplay Digitale Fotolijst 8 Inch Zwart Zilver Black Friday deal

5/5

Nixplay Digitale Fotolijst 8 Inch Zwart Zilver nodig? Check snel of je deze Nixplay Digitale Fotolijst 8 Inch Zwart Zilver voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Nixplay Digitale Fotolijst 8 Inch Zwart Zilver.

Specificaties Nixplay Digitale Fotolijst 8 Inch Zwart Zilver

Merk

Nixplay

Fabrikantcode

W08K Black Silver - 316

Omschrijving van de Nixplay Digitale Fotolijst 8 Inch Zwart Zilver

Let op: deze fotolijst is een absolute must-have voor iedereen die graag herinneringen deelt! De Nixplay Digitale Fotolijst 8 Inch Zwart Zilver is een moderne en stijlvolle fotolijst die jouw favoriete foto's en video's tot leven brengt. Met een indrukwekkend 10.1 inch beeldscherm is deze fotolijst perfect om een prachtige slideshow van jouw mooiste momenten te maken. Wat deze fotolijst echt speciaal maakt, is de mogelijkheid om onbeperkt foto's en 5GB aan video's te uploaden naar de gratis cloud. Dit betekent dat je altijd jouw geliefde herinneringen kunt bekijken, waar je ook bent. En het beste is dat je gemakkelijk beelden naar de fotolijst kunt sturen via de handige app. Maar dat is nog niet alles! Je kunt ook openbare afspeellijsten maken, zodat jouw vrienden en familie ook hun favoriete foto's kunnen toevoegen. Zo wordt het delen van mooie momenten nog leuker en eenvoudiger. De Nixplay Digitale Fotolijst is niet alleen slim, maar ook energiezuinig. Dankzij de ingebouwde sensor gaat de fotolijst automatisch aan wanneer je de kamer binnenkomt en schakelt hij zichzelf uit wanneer je weggaat. Hierdoor verspil je geen energie en staat de fotolijst nooit onnodig aan. Bovendien zorgt de SmartFace Framing technologie ervoor dat personen op foto's dichter bij het midden van het frame worden geplaatst, zodat de aandacht altijd naar het onderwerp wordt getrokken.

Pluspunten
  • Via wifi kun je eenvoudig foto's en video's naar de fotolijst met een touchscreen van 8 inch sturen. Dankzij de SmartFace Framing technologie blijf je altijd goed in beeld, waarbij personen in het midden van de foto worden geplaatst. De fotolijst gaat automatisch aan wanneer je de kamer binnenkomt en uit wanneer je weer vertrekt.

Minpunten
  • Je uploadt foto's en video's alleen naar de Nixplay cloud, niet naar een geheugenkaart of het interne geheugen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Nixplay Digitale Fotolijst 8 Inch Zwart Zilver

Om te bekijken of je de Nixplay Digitale Fotolijst 8 Inch Zwart Zilver tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Nixplay Digitale Fotolijst 8 Inch Zwart Zilver wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals