1. black friday
  2. Nordväl HC101

Nordväl HC101 Black Friday deal

5/5

Nordväl HC101 nodig? Check snel of je deze Nordväl HC101 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Nordväl HC101.

Specificaties Nordväl HC101

Merk

Nordväl

Fabrikantcode

HC101

Omschrijving van de Nordväl HC101

Met de Nordväl HC101 heb je de perfecte dweilrobot in huis om je vloeren weer stralend schoon te maken. Deze slimme robot beschikt over maar liefst 9 verschillende dweilprogramma's, zodat je altijd het juiste programma kunt kiezen voor jouw vloertype en schoonmaakbehoeften. Met de meegeleverde afstandsbediening bedien je de dweilrobot eenvoudig op afstand, waardoor je zelf niet meer hoeft te bukken of sjouwen. Wat deze dweilrobot echt uniek maakt, zijn de geavanceerde sensoren waarmee hij is uitgerust. Hierdoor kan de robot obstakels en hoogteverschillen detecteren en hier soepel omheen navigeren. Zelfs als je een donkere vloer hebt, hoef je je geen zorgen te maken. Schakel gewoon de donkere vloer modus in en de robot zal moeiteloos zijn weg vinden. En alsof dat nog niet genoeg is, is deze robot ook in staat om haren op te ruimen. Met de watertank blijft de dweil tijdens het schoonmaken constant nat, waardoor hij altijd intensief reinigt en zelfs de meest hardnekkige vlekken aanpakt. Met de Nordväl HC101 hoef je nooit meer zelf te dweilen. Laat deze slimme robot het werk voor je doen en geniet van blinkend schone vloeren zonder enige moeite.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je de dweilrobot gemakkelijk op afstand bedienen. De sensoren detecteren obstakels en hoogteverschillen, zodat de dweilrobot er soepel omheen kan bewegen. Op een volledig opgeladen accu kan de robot ongeveer 100 minuten dweilen.

Minpunten
  • Om deze dweilrobot te bedienen, moet je de afstandsbediening gebruiken

    .

    Het is niet mogelijk om dit via een app te doen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Nordväl HC101

Om te bekijken of je de Nordväl HC101 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Nordväl HC101 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.