1. black friday
  2. Nuki Door Sensor

Nuki Door Sensor Black Friday deal

5/5

Nuki Door Sensor nodig? Check snel of je deze Nuki Door Sensor voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Nuki Door Sensor.

Specificaties Nuki Door Sensor

Merk

Nuki

Fabrikantcode

NU019

Omschrijving van de Nuki Door Sensor

Met de Nuki Door Sensor hoef je je nooit meer zorgen te maken of je deur wel veilig gesloten en op slot is. Deze slimme sensor werkt perfect samen met je Nuki Smart Lock 3.0 of 3.0 Pro, waardoor je een volledig beveiligingssysteem voor je deur hebt. De Nuki Door Sensor is eenvoudig te installeren. Plaats de sensor op het deurkozijn en bevestig de bijbehorende magneet op de deur. Vervolgens kun je de sensor gemakkelijk instellen via de Nuki app en verbinden met bluetooth aan je slimme deurslot. Op je smartphone kun je altijd de status van het slot en de deur zelf bekijken. Maar dat is niet alles. Met de Nuki Door Sensor kun je ook handige meldingen ontvangen. Zo krijg je bijvoorbeeld een waarschuwing als de deur te lang openstaat, als een vergrendelde deur wordt geopend of als het slot wordt vergrendeld terwijl de deur nog open is. Met deze extra functies kun je met een gerust hart je huis verlaten, wetende dat je deur altijd veilig is. Kortom, met de Nuki Door Sensor heb je niet alleen controle over je deur, maar ook gemoedsrust. Het is de perfecte aanvulling op je Nuki Smart Lock 3.0 of 3.0 Pro en zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de status van je deur. Bescherm jezelf en je woning met deze slimme en betrouwbare deursensor.

Pluspunten
  • Laat je deur nooit meer onopgemerkt openstaan dankzij de deursensor. Verbind de sensor eenvoudig via bluetooth. Koppel je hele gezin aan het smart lock, zodat je altijd weet of iedereen veilig thuis is gekomen.

Minpunten
  • De sensor functioneert niet met oudere modellen van het Nuki Smart Lock.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Nuki Door Sensor

Om te bekijken of je de Nuki Door Sensor tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Nuki Door Sensor wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.