Nuki Smart Lock 3.0 Black Friday deal

5/5

Nuki Smart Lock 3.0 nodig? Check snel of je deze Nuki Smart Lock 3.0 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Nuki Smart Lock 3.0.

Specificaties Nuki Smart Lock 3.0

Merk

Nuki

Fabrikantcode

NU015

Omschrijving van de Nuki Smart Lock 3.0

Met het Nuki Smart Lock 3.0 wordt je smartphone jouw persoonlijke sleutel. Dit innovatieve slot kan eenvoudig aan de binnenkant van je deur worden bevestigd, waardoor je je bestaande slot kunt behouden. Het openen van je deur wordt een fluitje van een cent, met verschillende handige opties tot je beschikking. Met een simpele swipe in de app kun je je deurslot openen, terwijl de Auto Unlock-functie ervoor zorgt dat het Nuki slot automatisch ontgrendeld wordt wanneer je in de buurt bent, dankzij de bluetooth-technologie. Zo kun je je handen vrijhouden en zonder gedoe naar binnen gaan. Wil je het gemak van het op afstand openen van je deur ervaren? Dan kun je het Smart Lock eenvoudig verbinden met je wifi-netwerk via een Nuki Bridge, die afzonderlijk verkrijgbaar is. Hiermee kun je op elk gewenst moment je deur openen, zelfs wanneer je niet thuis bent. Stel je voor dat je iemand wilt binnenlaten terwijl je zelf onderweg bent of op je werk bent. Met de Nuki Smart Lock 3.0 hoef je je geen zorgen te maken. Het enige wat je hoeft te doen, is je smartphone te gebruiken om de deur te ontgrendelen, waar je ook bent. Bovendien werkt het slot op batterijen, waardoor je geen gedoe hebt met kabels of bedrading. Het Nuki Smart Lock 3.0 biedt ultiem gemak en gemoedsrust voor elke moderne huiseigenaar.

Pluspunten
  • Je plaatst het slot op je huidige cilinder, zodat je hem snel en gemakkelijk kunt installeren. Open je deur eenvoudig met behulp van de gratis app op je smartphone. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, waardoor het automatisch binnen een bepaalde straal opengaat.

Minpunten
  • De sleutel is permanent aan de binnenkant van de deur bevestigd, waardoor het niet mogelijk is om de deur met de sleutel te openen bij elk type cilinder. Om het slimme slot met internet te verbinden, is een bridge vereist

    .

    Deze wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Nuki Smart Lock 3.0

Om te bekijken of je de Nuki Smart Lock 3.0 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Nuki Smart Lock 3.0 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals