1. Nuki Smart Lock 3.0 + bridge

Nuki Smart Lock 3.0 + bridge Black Friday deal

5/5

Nuki Smart Lock 3.0 + bridge nodig? Check snel of je deze Nuki Smart Lock 3.0 + bridge voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Nuki Smart Lock 3.0 + bridge.

Specificaties Nuki Smart Lock 3.0 + bridge

Merk

Nuki

Fabrikantcode

NU016

Omschrijving van de Nuki Smart Lock 3.0 + bridge

Met het Nuki Smart Lock 3.0 + bridge wordt het openen van je deurslot een fluitje van een cent. Deze slimme technologie stelt je in staat om je deur te ontgrendelen met behulp van je smartphone, zelfs als je niet thuis bent. Dankzij de bridge wordt het Smart Lock direct verbonden met je wifi-verbinding, zodat je het slot kunt openen voor vrienden of familieleden die voor je deur staan terwijl jij nog in de supermarkt bent. Het installeren van de Nuki is eenvoudig. Plaats het slimme slot aan de binnenkant van de deur, op de huidige cilinder. De bridge moet binnen een straal van 5 meter van het slot worden geplaatst en aangesloten worden op een stopcontact. Vervolgens kun je het deurslot handmatig openen via de intuïtieve app of gebruik maken van de Auto Unlock functie. Wanneer je in de buurt bent, zal de Nuki automatisch het slot openen, zodat je je handen vrij hebt. Om ervoor te zorgen dat je altijd toegang hebt tot je deur, worden 4 AA-batterijen meegeleverd bij het Smart Lock. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over een lege batterij en geniet je van een moeiteloze toegang tot je woning. Met het Nuki Smart Lock 3.0 + bridge hoef je nooit meer je sleutels te zoeken en kun je altijd met gemak je deur openen, waar je ook bent.

Pluspunten
  • - Je plaatst het slot op je huidige cilinder, wat het snel en gemakkelijk maakt om te installeren. - Met behulp van de bridge kun je overal ter wereld het deurslot openen met je smartphone. - Door geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, waardoor het automatisch wordt geopend binnen een bepaalde straal.

Minpunten
  • De sleutel bevindt zich permanent aan de binnenkant van de deur, waardoor het niet mogelijk is om de deur met de sleutel te openen bij elk type cilinder.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Nuki Smart Lock 3.0 + bridge

Om te bekijken of je de Nuki Smart Lock 3.0 + bridge tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Nuki Smart Lock 3.0 + bridge wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals