1. Nuki Smart Lock 3.0 + bridge + Keypad

Nuki Smart Lock 3.0 + bridge + Keypad Black Friday deal

5/5

Nuki Smart Lock 3.0 + bridge + Keypad nodig? Check snel of je deze Nuki Smart Lock 3.0 + bridge + Keypad voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Nuki Smart Lock 3.0 + bridge + Keypad.

Specificaties Nuki Smart Lock 3.0 + bridge + Keypad

Merk

Nuki

Fabrikantcode

NU004

Omschrijving van de Nuki Smart Lock 3.0 + bridge + Keypad

Met het Nuki Smart Lock 3.0 + bridge wordt het openen van je deurslot een fluitje van een cent. Dit slimme slot stelt je in staat om je deur te ontgrendelen met behulp van je smartphone, zelfs als je niet thuis bent. Met de bijgeleverde bridge wordt het Smart Lock direct verbonden met je wifi-netwerk, zodat je het slot kunt bedienen, zelfs terwijl je nog in de supermarkt staat en je vrienden al voor je deur staan te wachten. Het installeren van de Nuki is eenvoudig en vereist geen ingrijpende veranderingen aan je deur. Je plaatst het slimme slot aan de binnenkant van de deur, direct op je huidige cilinder. De bridge, die binnen 5 meter van het slot moet worden geplaatst, wordt simpelweg in een stopcontact gestoken. Het Nuki Smart Lock 3.0 biedt verschillende manieren om je deur te openen. Je kunt het slot handmatig bedienen via de bijbehorende app op je smartphone, maar ook met behulp van een pincode, dankzij het meegeleverde keypad. Dit is vooral handig als je anderen toegang wilt geven tot je huis, maar geen sleutels wilt uitlenen. Met een persoonlijke pincode kunnen je vrienden en familieleden gemakkelijk naar binnen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het verlies van sleutels. Om ervoor te zorgen dat het Nuki Smart Lock 3.0 altijd klaar is voor gebruik, wordt het gevoed door 4 meegeleverde AA-batterijen. Dit betekent dat je geen rekening hoeft te houden met draden of stop.

Pluspunten
  • Je zet het slot op je huidige cilinder, zodat je het snel en gemakkelijk kunt installeren. Open de deur ook zonder smartphone met behulp van het bijgeleverde keypad. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, waardoor het binnen een bepaalde straal automatisch opengaat.

Minpunten
  • De sleutel bevindt zich permanent aan de binnenkant van de deur, daardoor is het niet mogelijk om de deur met de sleutel te openen bij elk type cilinder.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Nuki Smart Lock 3.0 + bridge + Keypad

Om te bekijken of je de Nuki Smart Lock 3.0 + bridge + Keypad tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Nuki Smart Lock 3.0 + bridge + Keypad wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals