Nuki Smart Lock 3.0 + Keypad Black Friday deal

5/5

Nuki Smart Lock 3.0 + Keypad nodig? Check snel of je deze Nuki Smart Lock 3.0 + Keypad voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Nuki Smart Lock 3.0 + Keypad.

Specificaties Nuki Smart Lock 3.0 + Keypad

Merk

Nuki

Fabrikantcode

NU004

Omschrijving van de Nuki Smart Lock 3.0 + Keypad

Met het Nuki Smart Lock 3.0 maak je je smartphone tot een sleutel. Je kunt op verschillende manieren de deur openen. Met een eenvoudige veegbeweging in de app ontgrendel je het deurslot, of je kunt de deur openen met het handige meegeleverde keypad. Hiermee kun je anderen toegang verlenen door middel van een persoonlijke pincode. Dit slimme slot monteer je aan de binnenkant van je deur, op het bestaande slot. Wil je het slot ook op afstand kunnen openen, bijvoorbeeld om iemand binnen te laten? Dan kun je het Smart Lock via een Nuki Bridge verbinden met je wifi-netwerk. Let op, de Nuki Bridge wordt niet meegeleverd. Het Nuki Smart Lock 3.0 werkt op batterijen, zodat je geen gedoe hebt met draden of kabels. Met het Nuki Smart Lock 3.0 + Keypad heb je volledige controle over de toegang tot je huis. Met behulp van je smartphone en het slimme keypad kun je op een veilige en gemakkelijke manier de deur openen. Het keypad biedt de mogelijkheid om anderen toegang te geven met een persoonlijke pincode, zodat je geen fysieke sleutels hoeft uit te delen. Daarnaast kun je met de Nuki Bridge het slot op afstand bedienen, waardoor je altijd de controle hebt, waar je ook bent. Het Nuki Smart Lock 3.0 is eenvoudig te installeren en vereist geen technische kennis. Dankzij de batterijvoeding hoef je je ook geen zorgen te maken over stroomvoorziening. Met het Nuki.

Pluspunten
  • Je bevestigt het slot op je huidige cilinder, waardoor je het snel en gemakkelijk kunt installeren. Je kunt de deur ook openen zonder smartphone dankzij het bijgevoegde toetsenbord. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, zodat het automatisch opengaat binnen een bepaalde straal.

Minpunten
  • De sleutel is permanent aan de binnenkant van de deur bevestigd, waardoor het niet mogelijk is om de deur met de sleutel te openen bij elk type cilinder. Om het slimme slot met internet te verbinden, is een bridge vereist

    .

    Deze wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Nuki Smart Lock 3.0 + Keypad

Om te bekijken of je de Nuki Smart Lock 3.0 + Keypad tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Nuki Smart Lock 3.0 + Keypad wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals