1. Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black)

Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black) Black Friday deal

5/5

Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black) nodig? Check snel of je deze Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black).

Specificaties Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black)

Merk

Nuki

Fabrikantcode

NU020

Omschrijving van de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black)

Met het Nuki Smart Lock 3.0 Pro in het zwart haal je een revolutionair deurslot in huis dat je in staat stelt om je deur te openen met behulp van je smartphone, waar je ook bent. Wat dit model onderscheidt van het normale Nuki Smart Lock, is de ingebouwde bridge. Hierdoor kun je het slot direct verbinden met je wifi-netwerk. Dit betekent dat je het slot zelfs kunt openen voor vrienden die al voor je deur staan, terwijl jij nog in de supermarkt bent. Het installeren van dit slimme slot is een fluitje van een cent. Je plaatst het aan de binnenkant van je deur, op de huidige cilinder. Vervolgens kun je het slot handmatig openen via de bijbehorende app of gebruik maken van de handige Auto Unlock functie. Wanneer de Nuki detecteert dat je in de buurt bent, opent hij automatisch het slot zodat jij je handen vrij hebt. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over een lege accu, aangezien de Nuki Pro is uitgerust met een oplaadbare batterij die je eenvoudig kunt opladen met behulp van een usb-kabel die aan de deur bevestigd kan worden. Met het Nuki Smart Lock 3.0 Pro in het zwart geniet je niet alleen van ultiem gemak en veiligheid, maar voeg je ook een vleugje stijl toe aan je deur. De strakke zwarte afwerking geeft een moderne uitstraling aan elke entree. Kortom, dit slimme slot is de perfecte toevoeging aan je smart home en maakt het.

Pluspunten
  • Je installeert het slot op je huidige cilinder, waardoor je het snel en makkelijk kunt plaatsen. Met de ingebouwde bridge kun je het deurslot overal ter wereld openen met je smartphone. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, zodat het automatisch opengaat binnen een bepaalde straal.

Minpunten
  • De sleutel is permanent aan de binnenkant van de deur bevestigd, waardoor het niet mogelijk is om de deur met de sleutel te openen bij elk type cilinder.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black)

Om te bekijken of je de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals