Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black) + Nuki Keypad 2.0 Black Friday deal

5/5

Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black) + Nuki Keypad 2.0 nodig? Check snel of je deze Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black) + Nuki Keypad 2.0 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black) + Nuki Keypad 2.0.

Specificaties Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black) + Nuki Keypad 2.0

Merk

Nuki

Fabrikantcode

NU022

Omschrijving van de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black) + Nuki Keypad 2.0

Met de Nuki Smart Lock 3.0 Pro open je gemakkelijk je deurslot met je smartphone, waar je ook bent. Dit innovatieve slot heeft een ingebouwde bridge, waardoor je zelfs op afstand toegang kunt verlenen aan vrienden of familie die voor je deur staan. Of je nu nog in de supermarkt bent of op kantoor, je kunt altijd controleren wie er voor je deur staat en met één druk op de knop het slot openen. Om het nog handiger te maken, wordt de Nuki Smart Lock 3.0 Pro geleverd met een Nuki Keypad 2.0. Hiermee kun je de deur openen zonder smartphone, gewoon met een vooraf ingestelde code. Ideaal voor wanneer je je telefoon even niet bij de hand hebt of wanneer je gasten hebt die geen smartphone hebben. Bovendien kun je met dit keypad tijdelijke codes aanmaken voor vrienden en familie, zodat zij eenvoudig toegang hebben tot je huis. De installatie van het Nuki Smart Lock 3.0 Pro is eenvoudig en kan worden gedaan zonder dat je je bestaande cilinder hoeft te vervangen. Plaats het slot aan de binnenkant van de deur en je bent klaar om te gaan. Het slot kan handmatig worden geopend via de smartphone-app of je kunt gebruik maken van de handige Auto Unlock-functie. Wanneer de Nuki detecteert dat je in de buurt bent, opent hij automatisch het slot, zodat je je handen vrij hebt. En maak je geen zorgen over de batterijduur, want de Nuki Pro heeft een oplaadbare accu die eenvoudig kan.

Pluspunten
  • Je monteert het slot op je bestaande cilinder, waardoor je het snel en gemakkelijk installeert. Met de ingebouwde bridge kun je het deurslot overal ter wereld met je smartphone openen. Open de deur ook zonder smartphone dankzij het bijgeleverde toetsenbord.

Minpunten
  • De sleutel zit altijd aan de binnenkant van de deur, wat betekent dat het niet mogelijk is om met de sleutel de deur te openen bij elk type cilinder.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black) + Nuki Keypad 2.0

Om te bekijken of je de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black) + Nuki Keypad 2.0 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black) + Nuki Keypad 2.0 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals