1. Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White)

Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) Black Friday deal

5/5

Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) nodig? Check snel of je deze Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White).

Specificaties Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White)

Merk

Nuki

Fabrikantcode

NU014

Omschrijving van de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White)

Met de Nuki Smart Lock 3.0 Pro open je gemakkelijk je deurslot met behulp van je smartphone, waar je ook bent. De Pro-versie beschikt over een ingebouwde bridge, waardoor je direct verbinding kunt maken met je wifi-netwerk. Dit betekent dat je het slot kunt openen voor vrienden die voor de deur staan terwijl jij nog druk bezig bent in de supermarkt. Het installeren van het slot is eenvoudig, je plaatst het aan de binnenkant van de deur op je huidige cilinder. Het Nuki Smart Lock 3.0 Pro-slot kan handmatig worden geopend via de bijbehorende app of met Auto Unlock. Met Auto Unlock weet de Nuki dat jij in de buurt bent en opent hij automatisch het slot, zodat jij je handen vrij hebt. Je hoeft dus nooit meer te zoeken naar je sleutels! Bovendien is de Nuki Pro voorzien van een oplaadbare accu, die je eenvoudig kunt opladen met behulp van een usb-kabel die aan de deur wordt bevestigd. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het vervangen van batterijen. Met de Nuki Smart Lock 3.0 Pro in het wit, combineer je veiligheid en gemak in één product. Het biedt niet alleen een handige manier om je deur te openen, maar ook gemoedsrust, wetende dat je deur altijd veilig vergrendeld is. Profiteer van de nieuwste technologie en maak je leven gemakkelijker met de Nuki Smart Lock 3.0 Pro.

Pluspunten
  • Je plaatst het slot op je bestaande cilinder, waardoor je het snel en gemakkelijk kunt installeren. Met de ingebouwde bridge kun je het deurslot overal ter wereld openen met behulp van je smartphone. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, waardoor het binnen een bepaalde straal automatisch opengaat.

Minpunten
  • De sleutel is voortdurend aan de binnenkant van de deur bevestigd, waardoor het niet mogelijk is om de deur met de sleutel te openen bij alle typen cilinders.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White)

Om te bekijken of je de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals