1. black friday
  2. Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) + Nuki Keypad 2.0

Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) + Nuki Keypad 2.0 Black Friday deal

5/5

Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) + Nuki Keypad 2.0 nodig? Check snel of je deze Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) + Nuki Keypad 2.0 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) + Nuki Keypad 2.0.

Specificaties Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) + Nuki Keypad 2.0

Merk

Nuki

Fabrikantcode

NU022

Omschrijving van de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) + Nuki Keypad 2.0

Het Nuki Smart Lock 3.0 Pro is de perfecte oplossing voor wie zijn smartphone wil gebruiken als sleutel, zelfs wanneer je niet thuis bent. Deze geavanceerde versie van het Nuki Smart Lock is uitgerust met een ingebouwde bridge, waardoor je het slot direct kunt verbinden met je wifi-netwerk. Hierdoor kun je het slot openen voor vrienden die voor de deur staan, zelfs als je nog in de supermarkt bent. Het Nuki Smart Lock 3.0 Pro wordt eenvoudig aan de binnenkant van je deur geplaatst, op de huidige cilinder. Het openen van het deurslot kan handmatig via de Nuki app of met behulp van de Auto Unlock functie. Wanneer de Nuki Smart Lock detecteert dat je in de buurt bent, opent hij automatisch het slot, zodat je je handen vrij hebt. De Nuki Pro is voorzien van een oplaadbare accu die eenvoudig opgeladen kan worden met behulp van een usb-kabel. Als extra bonus wordt de Nuki Smart Lock 3.0 Pro geleverd met de Nuki Keypad 2.0. Hierdoor kun je het slot ook bedienen zonder je telefoon bij je te hebben. De Keypad maakt het mogelijk om een persoonlijke code in te voeren om het slot te ontgrendelen. Met het Nuki Smart Lock 3.0 Pro en de Nuki Keypad 2.0 ben je altijd verzekerd van een veilige en handige manier om toegang te krijgen tot je woning.

Pluspunten
  • Je installeert het slot snel en gemakkelijk door het op je huidige cilinder te plaatsen. Open je deur gemakkelijk met behulp van de gratis app op je smartphone, of met de bijgeleverde keypad. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, waardoor het automatisch opengaat binnen een bepaalde straal.

Minpunten
  • De sleutel is permanent aan de binnenkant van de deur bevestigd, waardoor het niet mogelijk is om de deur met de sleutel te openen bij elk type cilinder.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) + Nuki Keypad 2.0

Om te bekijken of je de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) + Nuki Keypad 2.0 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) + Nuki Keypad 2.0 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.