1. black friday
  2. Numatic Henry Quick HEN100G graphite

Numatic Henry Quick HEN100G graphite Black Friday deal

5/5

Numatic Henry Quick HEN100G graphite nodig? Check snel of je deze Numatic Henry Quick HEN100G graphite voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Numatic Henry Quick HEN100G graphite.

Specificaties Numatic Henry Quick HEN100G graphite

Merk

Numatic

Fabrikantcode

915.026

Omschrijving van de Numatic Henry Quick HEN100G graphite

Met de Numatic Henry Quick HEN100G graphite stofzuig je niet alleen grondig je tapijt en vloerkleden, maar ook alle andere oppervlakken in je huis. De ronddraaiende borstel met harde haren in de combizuigmond is perfect voor het verwijderen van hardnekkige dierenharen. Maar dat is niet alles, want deze veelzijdige steelstofzuiger kan ook gebruikt worden als kruimelzuiger. Met slechts een simpele klik bevestig je de kierenzuigmond en het combinatie-accessoire, waarmee je moeiteloos je plinten stofzuigt en je meubels weer helemaal vrij maakt van stof en kruimels. De accu van deze Henry Quick HEN100G heeft een indrukwekkende levensduur van maar liefst één uur, waardoor je zonder onderbrekingen door kunt gaan met het schoonmaken van je hele huis. En als de accu uiteindelijk leeg is, hoef je slechts 4 uur te wachten tot hij weer volledig is opgeladen en klaar is voor zijn volgende missie. Bij deze steelstofzuiger worden ook handige pods meegeleverd, die dienen als filters en stofzuigerzak. Deze pods drukken het stof samen, waardoor het stofreservoir ruim blijft en je minder vaak hoeft te legen dan bij de meeste andere steelstofzuigers. Bovendien komt er geen stof vrij tijdens het legen, wat zorgt voor een hygiënische en schone ervaring. En alsof dat nog niet genoeg is, laat de geurcapsule via de uit.

Pluspunten
  • Je reinigt ook hoogpolig tapijt en haalt moeiteloos dierenharen weg met de draaiende borstelharen in de zuigmond. De stofzuiger kan op verschillende manieren gebruikt worden dankzij de handige kruimelzuiger die je makkelijk van de steel kunt loskoppelen. De steelstofzuiger is binnen slechts 4 uur volledig opgeladen en klaar voor gebruik.

Minpunten
  • Op de turbostand gebruik je de stofzuiger slechts 15 minuten. Je krijgt geen parketborstel bijgeleverd, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het stofzuigen van houten en harde, kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Numatic Henry Quick HEN100G graphite

Om te bekijken of je de Numatic Henry Quick HEN100G graphite tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Numatic Henry Quick HEN100G graphite wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.