1. Numatic Hepa-Flo JVR 225 (10 stuks)

Numatic Hepa-Flo JVR 225 (10 stuks) Black Friday deal

5/5

Numatic Hepa-Flo JVR 225 (10 stuks) nodig? Check snel of je deze Numatic Hepa-Flo JVR 225 (10 stuks) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Numatic Hepa-Flo JVR 225 (10 stuks).

Specificaties Numatic Hepa-Flo JVR 225 (10 stuks)

Merk

Numatic

Fabrikantcode

NVM-2BH

Omschrijving van de Numatic Hepa-Flo JVR 225 (10 stuks)

Met de Numatic Hepa-Flo JVR 225 stofzuigerzakken haal je de perfecte combinatie van duurzaamheid en efficiëntie in huis. Deze stofzuigerzakken zijn vervaardigd uit hoogwaardige microvezels met meerdere lagen, waardoor ze extreem stevig zijn en niet snel zullen scheuren. Hierdoor kun je langer genieten van een optimale zuigkracht en een schone omgeving. Naast hun duurzaamheid bieden deze stofzuigerzakken ook een uitstekende filtratie. De extra HEPA microfilterlaag zorgt ervoor dat zelfs de kleinste stofdeeltjes worden opgevangen en vastgehouden. Hierdoor wordt de luchtkwaliteit in jouw huis verbeterd en worden allergieën tegengegaan. Bovendien zijn deze zakken voorzien van een handige clip, waarmee je ze eenvoudig kunt sluiten zodra ze vol zitten. De Numatic Hepa-Flo JVR 225 stofzuigerzakken zijn geschikt voor diverse Numatic stofzuigers, waaronder Henry, Hetty, Charles en George. Met een verpakking van 10 stuks heb je altijd voldoende voorraad om jouw stofzuiger optimaal te kunnen gebruiken. Kies voor kwaliteit en gemak met deze hoogwaardige stofzuigerzakken en geniet van een grondige en hygiënische schoonmaakervaring.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Numatic Hepa-Flo JVR 225 (10 stuks)

Om te bekijken of je de Numatic Hepa-Flo JVR 225 (10 stuks) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Numatic Hepa-Flo JVR 225 (10 stuks) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals