1. Numatic HET-180 Hetty Eco

Numatic HET-180 Hetty Eco Black Friday deal

5/5

Numatic HET-180 Hetty Eco nodig? Check snel of je deze Numatic HET-180 Hetty Eco voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Numatic HET-180 Hetty Eco.

Specificaties Numatic HET-180 Hetty Eco

Merk

Numatic

Fabrikantcode

900045

Omschrijving van de Numatic HET-180 Hetty Eco

De vrolijke Numatic HET-180 Hetty Eco is een stofzuiger die met gemak grote hoeveelheden stof kan aanpakken. Met een indrukwekkende stofzak van maar liefst 8 liter, is deze stofzuiger perfect geschikt voor ruime en intensief gebruikte ruimtes, zoals winkelpanden of verzorgingstehuizen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het wisselen van stopcontacten, dankzij het 10 meter lange snoer van de Hetty Eco. Je kunt moeiteloos door de ruimte bewegen zonder onderbroken te worden in je schoonmaakklus. Naast het krachtige zuigen, worden er ook handige accessoires meegeleverd. Deze komen goed van pas wanneer je na het stofzuigen van de harde vloeren of tapijten ook de hoeken en kieren grondig wilt reinigen. Met Hetty Eco aan je zijde, kun je comfortabel schoonmaken terwijl de stootrand ervoor zorgt dat deuren en muren geen lelijke krassen krijgen. Laat Hetty soepel achter je aanrollen terwijl je geniet van een moeiteloze en efficiënte schoonmaakervaring. Met de Numatic HET-180 Hetty Eco wordt schoonmaken een plezierige taak.

Pluspunten
  • Je gebruikt de combiborstel om laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren te stofzuigen. De stofzak heeft een inhoud van 8 liter, dus hij gaat lang mee. Met een snoer van 10 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Het HEPA 11-filter heeft niet genoeg kracht voor mensen met een stofallergie. Deze stofzuiger is met een gewicht van 10,2 kilo vrij zwaar.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Numatic HET-180 Hetty Eco

Om te bekijken of je de Numatic HET-180 Hetty Eco tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Numatic HET-180 Hetty Eco wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals