Numatic Hetty Quick HTY100P roze Black Friday deal

5/5

Numatic Hetty Quick HTY100P roze nodig? Check snel of je deze Numatic Hetty Quick HTY100P roze voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Numatic Hetty Quick HTY100P roze.

Specificaties Numatic Hetty Quick HTY100P roze

Merk

Numatic

Fabrikantcode

915.028

Omschrijving van de Numatic Hetty Quick HTY100P roze

Met de Numatic Hetty Quick HTY100P in het roze kun je grondig je tapijt en vloerkleden stofzuigen. Dankzij de ronddraaiende borstel met harde haren in de combizuigmond kun je gemakkelijk dierenharen verwijderen. Daarnaast kun je deze steelstofzuiger ook gebruiken als kruimelzuiger. Je kunt eenvoudig de kierenzuigmond en het combinatie-accessoire bevestigen, waardoor je ook gemakkelijk je plinten kunt stofzuigen en je meubels stof- en kruimelvrij kunt maken met behulp van de accessoires. De accuduur van deze steelstofzuiger is maar liefst één uur. Bovendien is hij na slechts 4 uur volledig opgeladen en klaar voor zijn volgende schoonmaakronde. Bij de Numatic Hetty Quick HTY100P worden ook handige pods meegeleverd, die fungeren als filters en de stofzuigerzak van de steelstofzuiger. Deze pods drukken het stof samen, waardoor het stofreservoir ruim blijft en je het minder vaak hoeft te legen dan bij de meeste andere steelstofzuigers. Bovendien komt er geen stof vrij tijdens het legen van de zak. Als kers op de taart laat de geurcapsule via de uitblaaslucht een heerlijke frisse geur achter, waardoor je een extra schoon en fris gevoel hebt na het stofzuigen.

Pluspunten
  • Je stofzuigt ook hoogpolig tapijt en verwijdert moeiteloos dierenharen met de ronddraaiende borstelharen in de vloerzuigmond. De stofzuiger is veelzijdig in gebruik dankzij de kruimelzuiger die je gemakkelijk van de steel kunt loskoppelen. Binnen slechts 4 uur is de steelstofzuiger weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik.

Minpunten
  • In de turbostand gebruik je de stofzuiger slechts 15 minuten. Je krijgt geen parketborstel meegeleverd, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het reinigen van houten en harde, kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Numatic Hetty Quick HTY100P roze

Om te bekijken of je de Numatic Hetty Quick HTY100P roze tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Numatic Hetty Quick HTY100P roze wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals