Numatic HPC-200 Henry Petcare Black Friday deal

5/5

Numatic HPC-200 Henry Petcare nodig? Check snel of je deze Numatic HPC-200 Henry Petcare voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Numatic HPC-200 Henry Petcare.

Specificaties Numatic HPC-200 Henry Petcare

Merk

Numatic

Fabrikantcode

909348

Omschrijving van de Numatic HPC-200 Henry Petcare

Met de Numatic HPC-200 Henry Petcare haal je de ultieme stofzuiger in huis voor huishoudens met huisdieren. Dankzij de verschillende opzetstukken ben je verzekerd van een grondige reiniging van dierenharen in alle hoeken en gaten. De turboborstel is speciaal ontworpen om dierenharen effectief van de grond en uit het tapijt te zuigen. Dus zelfs als je harige vriendje zijn favoriete plekje op de bank heeft uitgekozen, kun je dit probleemloos verwijderen met behulp van de mini-turboborstel. Naast deze handige opzetstukken ontvang je ook een reguliere combiborstel. Hiermee kun je gemakkelijk harde vloeren en laagpolig tapijt stofzuigen zonder van opzetstuk te hoeven wisselen. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat je efficiënt kunt schoonmaken. Met een royale inhoud van 9 liter hoef je de stofzuigerzak niet vaak te vervangen, zelfs niet als je te maken hebt met rondvliegende dierenharen die de zak snel vullen. De Numatic HPC-200 Henry Petcare biedt nog meer gemak dankzij het lange snoer van 10 meter. Hierdoor kun je moeiteloos meerdere ruimtes in één keer schoonmaken, zonder dat je steeds van stopcontact hoeft te wisselen. Kortom, deze stofzuiger is de perfecte keuze voor huisdiereigenaren die streven naar een schoon en haarvrij huis.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenhaar en grove tapijten dankzij de meegeleverde turboborstel én mini-turboborstel. De stofzak heeft een capaciteit van 9 liter, waardoor het niet vaak nodig is om deze te vervangen. Met een snoer van 10 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Het snoer wordt niet automatisch teruggetrokken in de stofzuiger, je moet hiervoor handmatig aan het wiel draaien. Het wordt niet geleverd met een parketborstel, dus moet je voorzichtig stofzuigen op een harde vloer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Numatic HPC-200 Henry Petcare

Om te bekijken of je de Numatic HPC-200 Henry Petcare tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Numatic HPC-200 Henry Petcare wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals