1. black friday
 2. Numatic HVN-200 Henry Next

Numatic HVN-200 Henry Next Black Friday deal

5/5

Numatic HVN-200 Henry Next nodig? Check snel of je deze Numatic HVN-200 Henry Next voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Numatic HVN-200 Henry Next.

Specificaties Numatic HVN-200 Henry Next

Merk

Numatic

Fabrikantcode

HVN-200-11

Omschrijving van de Numatic HVN-200 Henry Next

De Numatic HVN-200 Henry Next is een stofzuiger met een indrukwekkende capaciteit van 9 liter, waardoor je de stofzak niet vaak hoeft te vervangen. Bovendien heeft hij een snoer van maar liefst 12,5 meter, waardoor je niet vaak van stopcontact hoeft te wisselen. Dit maakt het stofzuigen van meerdere ruimtes in één keer een fluitje van een cent. Met de handige combimond kun je zowel harde vloeren als laagpolig tapijt of een kleed stofzuigen, zonder dat je van opzetstuk hoeft te wisselen. Gewoon even de zuigmond omdraaien en je kunt direct aan de slag. Op de achterkant van de stofzuiger bevinden zich de kleine accessoires, perfect voor het reinigen van plinten, traptreden en andere kleine oppervlakken. Met het lange snoer en de grote stofopvang is deze stofzuiger ideaal voor gebruik op kantoor of in de winkel. Maar ook in huis zal hij zijn dienst bewijzen. Dankzij de krachtige zuigkracht en het efficiënte ontwerp zorgt de Numatic HVN-200 Henry Next voor een grondige reiniging van elke ruimte. Of je nu een grote woonkamer wilt stofzuigen of een kleine slaapkamer, deze stofzuiger staat altijd voor je klaar om het vuil moeiteloos te verwijderen.

Pluspunten
 • Met een snoer van 12,5 meter hoef je niet vaak van stopcontact te veranderen

  .

  De stofzak heeft een capaciteit van 9 liter, waardoor het niet vaak nodig is om deze te vervangen

  .

  Het verwijderen van de stofzak is gemakkelijk en hygiënisch.

Minpunten
 • Deze stofzuiger weegt 8,2 kilo, wat zwaarder is dan andere stofzuigers in dezelfde prijsklasse. Het snoer rolt niet automatisch op in de stofzuiger, je moet het handmatig oprollen door aan het wiel te draaien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Numatic HVN-200 Henry Next

Om te bekijken of je de Numatic HVN-200 Henry Next tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Numatic HVN-200 Henry Next wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.