1. Numatic HVN-201 Henry Next

Numatic HVN-201 Henry Next Black Friday deal

5/5

Numatic HVN-201 Henry Next nodig? Check snel of je deze Numatic HVN-201 Henry Next voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Numatic HVN-201 Henry Next.

Specificaties Numatic HVN-201 Henry Next

Merk

Numatic

Fabrikantcode

HVN-201-11

Omschrijving van de Numatic HVN-201 Henry Next

De Numatic HVN-201 Henry Next is de perfecte stofzuiger met een inhoud van maar liefst 9 liter, waardoor je niet vaak de stofzak hoeft te vervangen. Daarnaast is deze stofzuiger uitgerust met een 12,5 meter lang snoer, waardoor je niet constant van stopcontact hoeft te wisselen. Dit maakt het stofzuigen van meerdere ruimtes in één keer erg handig. Met de combizuigmond kun je zowel harde vloeren als laagpolig tapijt of een kleed moeiteloos stofzuigen, zonder van opzetstuk te hoeven wisselen. Het enige wat je hoeft te doen, is simpelweg de zuigmond omdraaien. Daarnaast bevinden zich aan de achterkant van de stofzuiger handige kleine accessoires, perfect voor het stofzuigen van plinten, traptreden en andere kleine oppervlakken. Met het lange snoer en de grote stofopvang is de Numatic HVN-201 Henry Next de ideale stofzuiger voor gebruik op kantoor of in een winkel. Stofzuigen wordt een eenvoudige en efficiënte klus, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere taken. Investeer in deze geweldige stofzuiger en geniet van een schone en opgeruimde omgeving!

Pluspunten
  • Dankzij de lengte van het snoer van 12,5 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen. De capaciteit van de stofzak is 9 liter, waardoor het niet vaak nodig is om deze te vervangen. Het is gemakkelijk en hygiënisch om de stofzak te verwijderen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger weegt 8,2 kilo, wat zwaarder is dan andere stofzuigers in dezelfde prijsklasse. Het snoer wordt niet automatisch opgerold in de stofzuiger, je moet hiervoor handmatig aan het wiel draaien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Numatic HVN-201 Henry Next

Om te bekijken of je de Numatic HVN-201 Henry Next tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Numatic HVN-201 Henry Next wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals