Numatic HVN-208 Hetty Next Black Friday deal

5/5

Numatic HVN-208 Hetty Next nodig? Check snel of je deze Numatic HVN-208 Hetty Next voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Numatic HVN-208 Hetty Next.

Specificaties Numatic HVN-208 Hetty Next

Merk

Numatic

Fabrikantcode

HVN-208-11

Omschrijving van de Numatic HVN-208 Hetty Next

De Numatic HVN-208 Hetty Next is een stofzuiger met een indrukwekkende inhoud van 9 liter, waardoor je de stofzak niet vaak hoeft te vervangen. Dankzij het 12,5 meter lange snoer hoef je ook niet vaak van stopcontact te wisselen, waardoor je meerdere ruimtes in één keer kunt stofzuigen. Met de handige combizuigmond kun je zowel harde vloeren als laagpolig tapijt of een kleed schoonmaken, zonder van opzetstuk te hoeven wisselen. Je hoeft simpelweg de zuigmond om te zetten. Aan de achterkant van de stofzuiger vind je handige accessoires voor het reinigen van plinten, traptreden en andere kleine stofzuigklussen. Met het lange snoer en de grote stofopvang is deze stofzuiger ideaal voor gebruik op kantoor of in de winkel. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de Numatic HVN-208 Hetty Next ook een energie-efficiëntieklasse A, waardoor je niet alleen effectief, maar ook milieubewust kunt stofzuigen. Kortom, met deze stofzuiger haal je een krachtig en veelzijdig apparaat in huis dat je helpt om elke ruimte grondig schoon te maken.

Pluspunten
  • Dankzij de 12,5 meter lange snoer hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen. De stofzak heeft een capaciteit van 9 liter, dus het is niet vaak nodig om deze te vervangen. Het verwijderen van de stofzak is eenvoudig en hygiënisch.

Minpunten
  • Deze stofzuiger heeft een gewicht van 8,2 kilo, wat zwaarder is dan andere stofzuigers in deze prijsklasse. Het snoer wordt niet automatisch in de stofzuiger teruggespoeld, hiervoor moet je handmatig aan het wiel draaien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Numatic HVN-208 Hetty Next

Om te bekijken of je de Numatic HVN-208 Hetty Next tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Numatic HVN-208 Hetty Next wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals