Numatic HVR-180 Henry Eco Black Friday deal

5/5

Numatic HVR-180 Henry Eco nodig? Check snel of je deze Numatic HVR-180 Henry Eco voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Numatic HVR-180 Henry Eco.

Specificaties Numatic HVR-180 Henry Eco

Merk

Numatic

Fabrikantcode

900.017

Omschrijving van de Numatic HVR-180 Henry Eco

De Numatic HVR-180 Henry Eco is een stofzuiger van topkwaliteit met een indrukwekkende inhoud van 8 liter, waardoor je de stofzak minder vaak hoeft te vervangen. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je efficiënter kunt stofzuigen. Daarnaast beschikt deze stofzuiger over een snoer van maar liefst 10 meter, waardoor je niet constant van stopcontact hoeft te wisselen. Dit is vooral handig als je meerdere ruimtes in één keer wilt stofzuigen. Met de combizuigmond van de Numatic HVR-180 Henry Eco kun je zowel harde vloeren als laagpolig tapijt of een kleed stofzuigen, zonder van opzetstuk te hoeven wisselen. Dit maakt het gebruik van de stofzuiger niet alleen gemakkelijk, maar ook veelzijdig. Bovendien vind je op de achterkant van de stofzuiger handige kleine accessoires, zoals een borstel voor plinten, traptreden en andere kleine stofzuigklussen. Met zijn lange snoer en grote stofopvang is de Numatic HVR-180 Henry Eco een uitstekende keuze voor diverse omgevingen, zoals kantoren of winkels. Deze stofzuiger biedt niet alleen de prestaties die nodig zijn om grote ruimtes efficiënt schoon te maken, maar zorgt er ook voor dat je minder tijd hoeft te besteden aan het legen van de stofzak en het zoeken naar een stopcontact. Kortom, de Numatic HVR-180 Henry Eco is een betrouwbare en.

Pluspunten
  • Het is gemakkelijk en hygiënisch om de stofzak te verwijderen. De stofzak is groot en heeft een inhoud van 8 liter, dus hij gaat lang mee. Je hoeft niet vaak van stopcontact te wisselen dankzij het lange snoer van 10 meter.

Minpunten
  • Deze stofzuiger is zwaarder dan andere stofzuigers in deze prijsklasse, met een gewicht van 10,2 kilo. Voor het teruggaan van het snoer in de stofzuiger is handmatig draaien aan het wiel vereist, het gaat niet automatisch.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Numatic HVR-180 Henry Eco

Om te bekijken of je de Numatic HVR-180 Henry Eco tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Numatic HVR-180 Henry Eco wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals