Numatic HVX-200 Henry Xtra Black Friday deal

5/5

Numatic HVX-200 Henry Xtra nodig? Check snel of je deze Numatic HVX-200 Henry Xtra voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Numatic HVX-200 Henry Xtra.

Specificaties Numatic HVX-200 Henry Xtra

Merk

Numatic

Fabrikantcode

900031

Omschrijving van de Numatic HVX-200 Henry Xtra

Met de Numatic HVX-200 Henry Xtra heb je de ultieme stofzuiger in huis die geschikt is voor elk type vloer. Deze krachtige stofzuiger wordt geleverd met maar liefst 3 grote zuigmonden en diverse handige accessoires. Of je nu huisdieren hebt of grove tapijten wilt stofzuigen, met de turboborstel krijg je moeiteloos al het vuil weg. En dankzij de zachte parketborstel kun je ook probleemloos kwetsbare vloeren, zoals parket of laminaat, schoonmaken zonder ze te beschadigen. Met de handige combiborstel hoef je niet steeds van opzetstuk te wisselen, waardoor je sneller en efficiënter kunt stofzuigen. Bovendien worden de vensterbanken en traptreden ook meegenomen tijdens het stofzuigen, dankzij de verschillende accessoires die bij de Numatic HVX-200 Henry Xtra worden geleverd. Het lange snoer van maar liefst 10 meter zorgt ervoor dat je niet vaak van stopcontact hoeft te wisselen, waardoor je meer bewegingsvrijheid hebt tijdens het schoonmaken. En het beste van alles is dat je de stofzuigerzak niet vaak hoeft te vervangen, want met een indrukwekkende inhoud van 9 liter zit deze niet snel vol. Met de Numatic HVX-200 Henry Xtra haal je niet alleen een krachtige en veelzijdige stofzuiger in huis, maar ook een stijlvolle aanwinst voor je interieur. De opvallende rode kleur en het vriendelijke.

Pluspunten
  • De parketborstel is speciaal ontworpen voor delicate vloeren en de turboborstel maakt het gemakkelijker om dierenharen, zelfs uit tapijt, te verwijderen. De stofzak heeft een capaciteit van 9 liter, waardoor het zelden nodig is om deze te vervangen. Dankzij het lange snoer van 10 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Het snoer rolt niet automatisch terug in de stofzuiger, je moet het wiel handmatig draaien. Deze stofzuiger weegt 8 kilo en is daardoor vrij zwaar, waardoor het minder gemakkelijk is om hem de trap op en af te tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Numatic HVX-200 Henry Xtra

Om te bekijken of je de Numatic HVX-200 Henry Xtra tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Numatic HVX-200 Henry Xtra wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals