1. Numatic JVH-187 James

Numatic JVH-187 James Black Friday deal

5/5

Numatic JVH-187 James nodig? Check snel of je deze Numatic JVH-187 James voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Numatic JVH-187 James.

Specificaties Numatic JVH-187 James

Merk

Numatic

Fabrikantcode

909821

Omschrijving van de Numatic JVH-187 James

De Numatic JVH-187 James is een eenvoudige stofzuiger die perfect doet waar hij voor bedoeld is: stofzuigen. James is een stofzuiger zonder al te veel poespas. Je zet hem gewoon aan en dankzij de combiborstel maakt hij zowel harde vloeren als laagpolig tapijt grondig schoon. Wil je tijdens het stofzuigen ook gelijk de plinten meenemen of zie je stof op de vensterbank liggen? Geen probleem! Aan de achterkant van de stofzuiger vind je twee handige accessoires, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt tijdens het stofzuigen. Wat James echt opvallend maakt, is de open bovenkant. Dit is superhandig, want zo kun je gemakkelijk even je doekje wegleggen tijdens het schoonmaken. En dankzij de grote stofopvangcapaciteit van 8 liter hoef je je stofzuigerzak niet vaak te vervangen. Dit betekent minder gedoe en meer tijd om te stofzuigen. Met de Numatic JVH-187 James haal je een betrouwbare en praktische stofzuiger in huis die al het stof en vuil zonder moeite verwijdert, zodat jij kunt genieten van een schoon en fris huis.

Pluspunten
  • Je kunt doekjes of andere schoonmaakproducten opbergen dankzij de open bovenkant van James. De stofzak heeft een capaciteit van 9 liter, waardoor hij lang meegaat. Dankzij het lange snoer van 10 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Het snoer rolt niet automatisch terug in de stofzuiger, je moet hier handmatig aan het wiel draaien. Je krijgt geen parketborstel, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het schoonmaken van kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Numatic JVH-187 James

Om te bekijken of je de Numatic JVH-187 James tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Numatic JVH-187 James wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals