1. black friday
  2. Numatic ReFlo ERP180-11

Numatic ReFlo ERP180-11 Black Friday deal

5/5

Numatic ReFlo ERP180-11 nodig? Check snel of je deze Numatic ReFlo ERP180-11 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Numatic ReFlo ERP180-11.

Specificaties Numatic ReFlo ERP180-11

Merk

Numatic

Fabrikantcode

911.690

Omschrijving van de Numatic ReFlo ERP180-11

De Numatic ReFlo ERP180-11 is een milieuvriendelijke stofzuiger die gemaakt is van maar liefst 75% gerecycled kunststof. Niet alleen draagt deze stofzuiger bij aan een duurzamere wereld, maar hij is ook ontzettend veelzijdig. Met de meegeleverde accessoires kun je niet alleen dierenharen en dagelijks vuil verwijderen, maar ook bouwstof. Dit alles wordt opgevangen in een grote opvangzak van 8 liter. Bij de aanschaf van de Numatic ReFlo ERP180-11 ontvang je een breed scala aan accessoires, waaronder een meubel- en kierenzuiger, zachte afstofborstel en 2 verlengstukken. Hiermee kun je zelfs het meest lastig bereikbare vuil verwijderen en gemakkelijk je plafond schoonmaken. Daarnaast beschikt deze stofzuiger over een extra lang snoer van 10 meter, wat resulteert in een bereik van ruim 12 meter. Zo hoef je je tijdens het schoonmaken niet vaak te onderbreken om van stopcontact te wisselen. De Numatic ReFlo ERP180-11 is niet alleen een krachtige en veelzijdige stofzuiger, maar ook een bewuste keuze voor het milieu. Met zijn gerecyclede kunststof en uitgebreide accessoires biedt deze stofzuiger een complete en efficiënte schoonmaakervaring.

Pluspunten
  • De diverse verlengstukken helpen bij lastig te bereiken plekken, zoals bovenop de kasten of ventilatieroosters. Met de lange kabel van 12 meter heb je een groot bereik, zodat je niet vaak van stopcontact hoeft te wisselen. De zachte stofborstel gebruik je voor delicate meubels, zoals glazen salontafels of een televisie.

Minpunten
  • Er is geen optie om de talloze accessoires op te bergen. Deze stofzuiger produceert een behoorlijk luide geluidsniveau van 72 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Numatic ReFlo ERP180-11

Om te bekijken of je de Numatic ReFlo ERP180-11 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Numatic ReFlo ERP180-11 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.