1. black friday
  2. Petcube Cam

Petcube Cam Black Friday deal

5/5

Petcube Cam nodig? Check snel of je deze Petcube Cam voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Petcube Cam.

Specificaties Petcube Cam

Merk

Petcube

Fabrikantcode

854592007394

Omschrijving van de Petcube Cam

Met de Petcube Cam haal je een revolutionaire huisdierencamera in huis, waarmee je altijd een oogje in het zeil kunt houden bij je geliefde huisdier. Of het nu gaat om je speelse hond, je nieuwsgierige kat of een ander dier, deze katten- of hondencamera biedt de perfecte oplossing. Met de geavanceerde tweewegcommunicatie kun je zelfs met je huisdier praten, waar je ook bent. Dankzij de indrukwekkende wijde kijkhoek van 110° kun je met gemak alles in de gaten houden. Zelfs 's nachts is er geen ontsnappen aan, dankzij de ingebouwde nachtvisie. Maar dat is nog niet alles. Voor een vast bedrag per maand krijg je toegang tot extra functies die je ervaring naar een hoger niveau tillen. Zo kun je via de handige app contact opnemen met dierenartsen en slimme meldingen ontvangen. De app waarschuwt je direct als je hond blaft of je kat miauwt. Bovendien kun je met deze premium optie langere fragmenten opslaan, die je maar liefst 3 dagen kunt bewaren. Dus als je hond iets grappigs doet, hoef je je geen zorgen te maken dat je het moment mist. Sla de beelden op in je galerij en geniet er keer op keer van. Of je nu de camera op tafel plaatst of aan de muur hangt, de Petcube Cam werkt altijd betrouwbaar op netstroom. Met deze camera ben je verzekerd van gemoedsrust en kun je altijd dichtbij je huisdier zijn.

Pluspunten
  • Deze IP-camera detecteert het gedrag van je huisdier en geeft slimme meldingen. Met tweewegcommunicatie kun je via de app met je huisdier praten. Met nachtzicht kun je ook 's nachts helder zien tot wel 9 meter.

Minpunten
  • Voor het gebruik van alle functies en het opslaan van beelden betaal je een vast maandelijks bedrag. Een goede wifi-ontvangst op de locatie van de camera is vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Petcube Cam

Om te bekijken of je de Petcube Cam tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Petcube Cam wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.