Philips AC0819/10 Black Friday deal

5/5

Philips AC0819/10 nodig? Check snel of je deze Philips AC0819/10 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips AC0819/10.

Specificaties Philips AC0819/10

Merk

Philips

Fabrikantcode

AC0819/10

Omschrijving van de Philips AC0819/10

Met de Philips AC0819/10 kun je de lucht in verschillende kamers in huis reinigen, zoals de woonkamer, keuken of slaapkamer, tot een oppervlakte van 38 vierkante meter. Dit innovatieve apparaat maakt gebruik van een geavanceerd HEPA 13 filter, waarmee het onzichtbare gassen, allergenen en verontreinigende stoffen uit de lucht verwijdert. Of je nu last hebt van hooikoortsklachten of astma, deze luchtreiniger is speciaal ontworpen om jouw gezondheid te verbeteren. De AC0819/10 beschikt over een handige automatische modus, waardoor het apparaat zichzelf aanpast aan de veranderingen in de luchtkwaliteit in jouw huis. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het instellen van de juiste stand. Daarnaast is de nachtmodus een geweldige toevoeging voor in de slaapkamer. In deze modus dimt het licht van het display, zodat je niet gestoord wordt tijdens je welverdiende nachtrust, en werkt de luchtreiniger stiller. Het is belangrijk om te weten dat het filter van de AC0819/10 jaarlijks vervangen dient te worden voor een optimale werking. Dit zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van schone en gezonde lucht in huis. Investeer in je gezondheid en haal vandaag nog de Philips AC0819/10 in huis om de luchtkwaliteit te verbeteren en allergenen en verontreinigende stoffen effectief te verwijderen.

Pluspunten
  • Dankzij de nachtmodus werkt de luchtreiniger 's nachts extra stil. Dankzij de luchtkwaliteitsindicator ben je altijd op de hoogte van de huidige luchtkwaliteit. Met de automatische modus past de luchtreiniger zich aan zodra hij een verandering in de luchtkwaliteit meet.

Minpunten
  • De luchtreiniger heeft geen koolstoffilter om vieze geuren en gassen uit de lucht te verwijderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips AC0819/10

Om te bekijken of je de Philips AC0819/10 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips AC0819/10 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals