Philips AC1715/10 Black Friday deal

5/5

Philips AC1715/10 nodig? Check snel of je deze Philips AC1715/10 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips AC1715/10.

Specificaties Philips AC1715/10

Merk

Philips

Fabrikantcode

AC1715/10

Omschrijving van de Philips AC1715/10

De Philips AC1715/10 is perfect geschikt voor ruime kamers tot wel 60 vierkante meter. Wat dit apparaat echt uniek maakt, is de nachtmodus. Wanneer je deze inschakelt, zal de reiniger stiller werken en de lichten dimmen. Hierdoor kun je de luchtreiniger zonder problemen gebruiken op kantoor of in je slaapkamer. Daarnaast beschikt deze luchtreiniger over een luchtkwaliteitssensor en automatische modus. Hierdoor past het apparaat automatisch zijn werking aan, zodat jij ongestoord kunt blijven werken. En als je vanuit je bureaustoel de instellingen wilt aanpassen, kun je dit eenvoudig op afstand doen via de handige app. Met maar liefst 3 filters verwijdert de AC1715/10 stof, bacteriën, vieze geuren, gassen en pollen uit de lucht. Hierdoor is deze reiniger ook zeer geschikt voor collega's die last hebben van hooikoorts of astma. Je kunt erop vertrouwen dat de lucht in de ruimte optimaal gereinigd wordt. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat het filter na ongeveer 12 maanden vervangen moet worden. Dit zorgt ervoor dat de luchtreiniger altijd zijn beste prestaties kan leveren en je kunt blijven genieten van schone en gezonde lucht in jouw omgeving.

Pluspunten
  • Vanwege het maximale geluidsniveau van 50 dB is de luchtreiniger geschikt voor gebruik in de slaapkamer. Dankzij de ingebouwde timer schakelt de luchtreiniger automatisch uit na de door jou ingestelde tijd. Door middel van het filterindicatielampje weet je precies wanneer je de filters moet vervangen.

Minpunten
  • Om het optimale resultaat uit de luchtreiniger te halen, dien je de filters regelmatig te vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips AC1715/10

Om te bekijken of je de Philips AC1715/10 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips AC1715/10 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals