1. black friday
  2. Philips AC2887/10

Philips AC2887/10 Black Friday deal

5/5

Philips AC2887/10 nodig? Check snel of je deze Philips AC2887/10 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips AC2887/10.

Specificaties Philips AC2887/10

Merk

Philips

Fabrikantcode

AC2887/10

Omschrijving van de Philips AC2887/10

Met de Philips AC2887/10 kun je de lucht in een ruimte van maar liefst 67 vierkante meter reinigen. Deze luchtreiniger maakt gebruik van een voorfilter, HEPA-filter en koolstoffilter om de lucht te zuiveren. Dit betekent dat hij niet alleen 99,97% van de stofdeeltjes, bacteriën en virussen uit de lucht haalt, maar ook de lucht van sigarettenrook kan zuiveren. Het handige display geeft duidelijk aan of de lucht in de kamer verontreinigd is. In de automatische modus zal de reiniger harder werken zodra hij meer viezigheid in de lucht detecteert. Als je de luchtreiniger in de slaapkamer wilt gebruiken, kun je hem eenvoudig op de nachtmodus zetten. Op deze manier werkt hij extra stil, zodat je ongestoord kunt slapen. Het is wel belangrijk om op te letten dat je de filters op tijd vervangt. Na ongeveer 12 maanden zal het filtervervangingslampje gaan knipperen, wat aangeeft dat het tijd is om de filters te vervangen. Als je dit niet doet, zal de luchtreiniger stoppen met werken. Met de Philips AC2887/10 ben je dus verzekerd van schone en gezonde lucht in jouw ruimte, en kun je met een gerust hart genieten van een frisse omgeving.

Pluspunten
  • Deze luchtreiniger is geschikt om allergie- en astmaklachten te verminderen. Met de ingebouwde timer zal de luchtreiniger automatisch uitschakelen na de door jou ingestelde tijd. Dankzij de praktische lichtring ben je altijd snel op de hoogte van de luchtkwaliteit.

Minpunten
  • Je gebruikt geen app om de luchtreiniger te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips AC2887/10

Om te bekijken of je de Philips AC2887/10 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips AC2887/10 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.