1. Philips AC2939/10

Philips AC2939/10 Black Friday deal

5/5

Philips AC2939/10 nodig? Check snel of je deze Philips AC2939/10 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips AC2939/10.

Specificaties Philips AC2939/10

Merk

Philips

Fabrikantcode

AC2939/10

Omschrijving van de Philips AC2939/10

De Philips Connected AC2939/10 is een innovatieve luchtreiniger die op drie verschillende manieren de luchtkwaliteit in jouw huis verbetert. Allereerst meet deze geavanceerde luchtreiniger het niveau van allergenen (IAI), de kleinste vervuilende deeltjes (PM2.5) en eventueel schadelijke gassen (GAS). Dit betekent dat je altijd op de hoogte bent van de kwaliteit van de lucht om je heen. De indicator verandert van kleur zodra er veranderingen optreden in een van deze drie factoren, waardoor je direct kunt zien waar het misgaat. Wanneer je de luchtreiniger in de automatische modus plaatst, hoef je je geen zorgen te maken. Het apparaat gaat namelijk automatisch aan de slag om de luchtkwaliteit weer op het juiste niveau te brengen. Via de handige app op je mobiele telefoon kun je te allen tijde de luchtkwaliteit in huis monitoren en ontvang je handige tips over hoe je deze zelf eenvoudig kunt verbeteren. Zo kun je altijd genieten van een frisse en gezonde leefomgeving. Het is belangrijk om te vermelden dat het filter van de Philips Connected AC2939/10 één keer per jaar vervangen moet worden voor een optimale werking. Op deze manier blijft de luchtreiniger optimaal presteren en ben je verzekerd van schone lucht in huis. Investeer in jouw gezondheid en geniet van een verbeterde luchtkwaliteit met de Philips Connected AC2939/10.

Pluspunten
  • Deze luchtzuiveraar is geschikt om allergie- en astmaklachten te verlichten. Met de app krijg je inzicht in de luchtkwaliteit van de ruimte. In de automatische modus past de luchtzuiveraar zijn werking aan zodra hij een verandering in de luchtkwaliteit detecteert.

Minpunten
  • Deze luchtreiniger heeft geen kinderbeveiliging die de knoppen op het apparaat vergrendelt

    .

    Translation: Deze luchtreiniger beschikt niet over een kinderbeveiliging die de knoppen op het apparaat vergrendelt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips AC2939/10

Om te bekijken of je de Philips AC2939/10 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips AC2939/10 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals