1. Philips AC3039/10

Philips AC3039/10 Black Friday deal

5/5

Philips AC3039/10 nodig? Check snel of je deze Philips AC3039/10 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips AC3039/10.

Specificaties Philips AC3039/10

Merk

Philips

Fabrikantcode

AC3039/10

Omschrijving van de Philips AC3039/10

De Philips AC3039/10 is een uitstekende keuze voor grotere ruimtes tot 104 vierkante meter. Of je nu op kantoor werkt of thuis, deze luchtreiniger is perfect geschikt om de luchtkwaliteit te verbeteren. Het unieke bereik en de nachtmodus maken het een ideale metgezel voor op kantoor. Dankzij de luchtkwaliteitssensor en automatische modus hoef je je geen zorgen te maken over de instellingen van de reiniger tijdens het werk. Hij past zich namelijk automatisch aan in deze modus. Met de handige app kun je zelfs op afstand schakelen tussen verschillende standen. Dus als je de reiniger wilt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur, hoef je niet eens je werkplek te verlaten. Met 3 filters verwijdert de AC3039/10 stof, bacteriën, vieze geuren, gassen en pollen uit de lucht. Dit maakt het ook een geweldige keuze voor collega's die last hebben van hooikoorts of astma. Houd er wel rekening mee dat het filter na gemiddeld 12 maanden vervangen moet worden, zodat de luchtreiniger optimaal blijft werken. Maak je geen zorgen meer over een slechte luchtkwaliteit op kantoor. Met de Philips AC3039/10 ben je verzekerd van schone en frisse lucht, zodat je je kunt concentreren op je werk zonder afgeleid te worden door ongezonde lucht.

Pluspunten
  • De luchtzuiveraar is geschikt voor grote ruimtes tot 104 vierkante meter. Met de ingebouwde timer zal de luchtzuiveraar automatisch uitschakelen na de door jou ingestelde tijd. Dankzij het filterindicatielampje weet je precies wanneer je de filters moet vervangen.

Minpunten
  • Om het beste resultaat van de luchtreiniger te behalen, dien je de filters regelmatig te vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips AC3039/10

Om te bekijken of je de Philips AC3039/10 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips AC3039/10 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals