Philips AMF870/15 Black Friday deal

5/5

Philips AMF870/15 nodig? Check snel of je deze Philips AMF870/15 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips AMF870/15.

Specificaties Philips AMF870/15

Merk

Philips

Fabrikantcode

AMF870/15

Omschrijving van de Philips AMF870/15

De Philips AMF870/15 luchtreiniger is een veelzijdig apparaat dat niet alleen de lucht zuivert, maar ook als ventilator of verwarming kan worden gebruikt. Of het nu zomer of winter is, deze luchtreiniger staat altijd klaar om een zacht briesje of een warme luchtstroom te leveren. Bovendien kun je hem 's nachts gerust in de slaapkamer gebruiken, dankzij het lage geluidsniveau van slechts 46 decibel en de handige nachtmodus. Met de bijgeleverde afstandsbediening of de handige app op je mobiele telefoon kun je de luchtreiniger eenvoudig bedienen. De luchtkwaliteitssensor detecteert kleine deeltjes in de lucht en geeft via het display de actuele luchtkwaliteit weer. Dankzij de koolstoffilter worden gassen en onaangename geuren effectief verwijderd, zodat je altijd kunt genieten van frisse en zuivere lucht. Bovendien filtert het HEPA 13/14 filter maar liefst 99,97% van alle allergenen, stoffen en virussen uit de lucht, waardoor je kunt ademen zonder zorgen. De Philips AMF870/15 luchtreiniger is ontworpen om elke hoek van de kamer te voorzien van schone lucht. Met zijn 350 graden draaihoek zorgt hij ervoor dat geen enkele plek wordt overgeslagen. Of je nu thuis bent, op kantoor of in een andere ruimte, deze luchtreiniger zorgt altijd voor een gezonde en comfortabele omgeving. Investeer in je gezond.

Pluspunten
  • Deze luchtreiniger verspreidt niet alleen schone lucht, maar ook een warme en koele luchtstroom in huis. Vanwege het maximale geluidsniveau van 46 dB is de luchtreiniger geschikt om in de slaapkamer te gebruiken. Je kunt de luchtreiniger ook bedienen op afstand of wanneer je niet thuis bent met behulp van de app.

Minpunten
  • Om het beste resultaat van de luchtreiniger te behalen, dien je regelmatig de filters te vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips AMF870/15

Om te bekijken of je de Philips AMF870/15 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips AMF870/15 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals