Philips Azur GC4556/20 Black Friday deal

5/5

Philips Azur GC4556/20 nodig? Check snel of je deze Philips Azur GC4556/20 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips Azur GC4556/20.

Specificaties Philips Azur GC4556/20

Merk

Philips

Fabrikantcode

GC4556/20

Omschrijving van de Philips Azur GC4556/20

De Philips Azur GC4556/20 is een buitengewoon efficiënt strijkijzer dat moeiteloos de meest hardnekkige kreukels gladstrijkt. Met een continue stoomproductie van 50 gram per minuut is dit strijkijzer krachtig genoeg om zelfs de meest eigenwijze kreukels aan te pakken. Mocht een kreukel na meerdere strijkbewegingen nog steeds niet verdwenen zijn, dan kun je gebruikmaken van de indrukwekkende stoomstoot van 220 gram per minuut. Hiermee wordt zelfs de meest onwillige kreukel volledig gladgestreken. Het handige aan dit strijkijzer is dat het waterreservoir gemakkelijk bijgevuld kan worden tijdens het gebruik. Dit is vooral handig wanneer je regelmatig grote hoeveelheden wasgoed moet strijken. Terwijl je geniet van je favoriete serie kun je moeiteloos die berg kleding wegwerken. En mocht je het strijkijzer per ongeluk vergeten uit te zetten, dan hoef je je geen zorgen te maken. Het schakelt namelijk automatisch uit wanneer je het even niet gebruikt. Dit zorgt niet alleen voor gemoedsrust, maar ook voor een langere levensduur van het strijkijzer. Met de Philips Azur GC4556/20 wordt strijken een eenvoudige en snelle klus. Dankzij de krachtige stoomproductie en het handige waterreservoir kun je moeiteloos al je kledingstukken gladstrijken. En met de automatische uitschakelfunctie.

Pluspunten
  • De krachtige stoomstoot van 220 gram per minuut maakt snel korte metten met hardnekkige kreukels. Kalk hecht zich aan de kalkverzamelaar, die je makkelijk onder de kraan afspoelt. Je kunt het strijkijzer gemakkelijk bijvullen tijdens gebruik en het schakelt automatisch uit wanneer je het even niet gebruikt.

Minpunten
  • Dit strijkijzer is vrij zwaar met een gewicht van 1,57 kilo, maar dit betekent dat je tijdens het strijken minder kracht hoeft te zetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips Azur GC4556/20

Om te bekijken of je de Philips Azur GC4556/20 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips Azur GC4556/20 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals