1. black friday
  2. Philips Azur GC4909/60

Philips Azur GC4909/60 Black Friday deal

5/5

Philips Azur GC4909/60 nodig? Check snel of je deze Philips Azur GC4909/60 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips Azur GC4909/60.

Specificaties Philips Azur GC4909/60

Merk

Philips

Fabrikantcode

GC4909/60

Omschrijving van de Philips Azur GC4909/60

De Philips Azur GC4909/60 is een strijkijzer dat moeiteloos afrekent met zelfs de meest hardnekkige kreukels. Met een continue stoomproductie van 55 gram per minuut en een indrukwekkende stoomstoot van 250 gram per minuut, ben je verzekerd van een perfecte strijkresultaten. Wat dit strijkijzer echt uniek maakt, is de automatische temperatuurregeling. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het sorteren van je strijkgoed. Of je nu je beddengoed strijkt en vervolgens je zijden blouse wilt opfrissen, dit strijkijzer past zich moeiteloos aan aan elk type stof. Veiligheid staat voorop bij de Philips Azur GC4909/60. Als je het strijkijzer 30 seconden ongebruikt laat staan, schakelt het zichzelf automatisch uit. Op de steun schakelt het strijkijzer zichzelf na 8 minuten uit. Dit voorkomt niet alleen brandplekken op je strijkgoed, maar ook op je strijkplank of erger. Met dit strijkijzer geniet je van moeiteloos strijken met professionele resultaten, terwijl je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 250 gram per minuut maakt snel een einde aan hardnekkige kreukels. Het stoomstrijkijzer schakelt automatisch uit wanneer je het even niet gebruikt. Met het lange snoer van 3 meter heb je genoeg ruimte om te bewegen tijdens het strijken.

Minpunten
  • Dit strijkijzer weegt 1,6 kilo en is daardoor vrij zwaar, maar hierdoor hoef je minder kracht te gebruiken tijdens het strijken. Met dit strijkijzer is het niet mogelijk om gordijnen of hangende kleding verticaal te stomen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips Azur GC4909/60

Om te bekijken of je de Philips Azur GC4909/60 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips Azur GC4909/60 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.