Philips Connected Somneo Sleep&Wake-up Light HF3672/01 Black Friday deal

5/5

Philips Connected Somneo Sleep&Wake-up Light HF3672/01 nodig? Check snel of je deze Philips Connected Somneo Sleep&Wake-up Light HF3672/01 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips Connected Somneo Sleep&Wake-up Light HF3672/01.

Specificaties Philips Connected Somneo Sleep&Wake-up Light HF3672/01

Merk

Philips

Fabrikantcode

HF3672/01

Omschrijving van de Philips Connected Somneo Sleep&Wake-up Light HF3672/01

De Philips Connected Somneo Sleep&Wake-up Light HF3672/01 is een innovatieve wekker die veel meer biedt dan alleen de functie om wakker te worden. Deze lichtwekker bootst op een natuurlijke wijze zowel de zonsondergang als de zonsopgang na, om jouw slaapervaring te optimaliseren. Hierdoor val je gemakkelijk in slaap en word je op een rustige en ontspannen manier gewekt. Maar dat is nog niet alles, want deze wekker heeft nog veel meer handige functies. Als je moeite hebt met in slaap vallen, kun je gebruik maken van de lichtgestuurde ontspanningsfunctie met ademhalingsoefeningen. Hiermee kom je helemaal tot rust en val je sneller in slaap. Daarnaast kun je via de SleepMapper-app op je mobiele telefoon meerdere alarmen instellen en de radio in je slaapkamer beheren. Deze app biedt ook de mogelijkheid om langdurige gegevens bij te houden, zodat je de ontwikkelingen in je slaapkamer kunt volgen. Je kunt bijvoorbeeld de temperatuur, vochtigheid, geluid- en lichtintensiteit meten en ontdekken waar er verbeteringen mogelijk zijn. De Philips Connected Somneo Sleep&Wake-up Light HF3672/01 is dus niet zomaar een wekker, maar een complete slaapoplossing.

Pluspunten
  • Deze wekker simuleert een realistische zonsopkomst, omdat het licht verandert van rood naar oranje naar geel. De app geeft je advies voor een optimale nachtrust. De wekker heeft een USB-ingang om je telefoon op te laden.

Minpunten
  • Het afspelen van eigen muziek via bluetooth is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips Connected Somneo Sleep&Wake-up Light HF3672/01

Om te bekijken of je de Philips Connected Somneo Sleep&Wake-up Light HF3672/01 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips Connected Somneo Sleep&Wake-up Light HF3672/01 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals